16 / 04 / 2024

Vodafone Arena Stadı yeni sezona yetişmeyecek!

Vodafone Arena Stadı yeni sezona yetişmeyecek!

Beşiktaş'ın inşaatı devam eden Vodafone Arena Stadı'nın bu sezona yetişmesinin zor olduğu öğrenildi. Temmuz'da çatı montajı yapılırken yaşanan kaza nedeniyle Siyah-Beyazlı yönetimin stadı 2015-16 sezonunun ikinci yarısına yetiştirme planı sekteye uğradı.



Beşiktaş'ın inşaatı devam eden Vodafone Arena Stadı'nın bu sezona yetişmesinin zor olduğu öğrenildi. Temmuz ayında çatı montajı yapılırken yaşanan kaza nedeniyle Siyah-Beyazlı yönetimin stadı 2015-16 sezonunun ikinci yarısına yetiştirme planı sekteye uğradı. Yapılan kontrollerin ardından çatı montajına başlandı ancak takvimin bir hayli gerisinde kalındığı görüldü. 


Çatı montajının tamamlanmasının ardından çimin serileceği Vodafone Arena inşaatının ince işçiliğiyle beraber ikinci yarıya yetişmesinin imkânsız olduğu öğrenildi. Beşiktaş kulislerinde stadın bu sezona kesin olarak yetişmeyeceği, her şeyin yolunda gitmesi halinde bile Siyah-Beyazlıların ancak 1 veya 2 maçını yeni evinde oynacağı konuşuluyor. 


Gebze veya B.Şehir Beşiktaş'ta Atatürk Olimpiyat Stadı konusundaki memnuniyetsizlik sürüyor. Kara Kartallar, hazırlık maçlarının oynanacağı Gebze Stadı'nı yakından inceleyecek. Alternatif olarak ise Fatih Terim Stadı için Başakşehir Kulübü'nün kapısı çalınacak. 


Cumhuriyet


Geri Dön