17 / 04 / 2024

Vodafone Arena'da iki açılış gerçekleşecek!

Vodafone Arena'da iki açılış gerçekleşecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak'ın, hafta içinde tesislere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Beşiktaş Yönetimi, Vodafone Arena için çifte açılış planlıyor.



Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak'ın, hafta içinde tesislere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Orman'ın Siyah-Beyazlı futbolcularla bir toplantı yaptığı ve oyuncularından şampiyonluk için söz aldığı ifade edildi. Orman'ın toplantıda oyuncularına İngilizce ve Türkçe olan Vodafone Arena'nın son tanıtım filmini izlettirdiği, ardından yaptığı konuşmada ise oyunculardan fedakarlık istediği öğrenildi. Orman'ın futbolculara yönelik konuşmasında, "Güzel günler bizi bekliyor. Vodafone Arena'nın inşaatında son düzlüğe girdik. Ancak stat açılışı kadar şampiyonluğu da önemsiyoruz. Şimdiye kadar ki fedakarlıklarınızın ve gayretlerinizin farkındayım. Ancak önümüzdeki üç aylık süreçte sizden daha fazla fedakarlık, gayret ve konsantrasyon bekliyorum." dediği belirlendi.


SORUNLARI TEK YUMRUK OLARAK AŞABİLİRİZ


Sezon içindeki sorunları tek yumruk olarak çözebileceklerini belirten Orman, "Her takım içinde ufak tefek problemler olabilir. Ama bu dönem 'Ben değil, biz dönemi." Sıkıntılarınız varsa bunu üç ay boyunca erteleyin. Göreceksiniz, siz içeride biz dışarıda bir bütün olursak yeni stadımızda hep beraber şampiyonluk turunu atarız" dediği öğrenildi. Siyah-Beyazlı futbolcuların, bu konuşmanın ardından Başkan Orman'a şampiyonluk sözü verdiği ifade edildi.


ARENA İÇİN ÇİFTE AÇILIŞ YAPILACAK


Beşiktaş Yönetimi, Vodafone Arena için çifte açılış planlıyor. İlk açılış, siyah-beyazlı kulübün kurulları, yönetim, protokol ve eski sporcular için olacak. Tarih ise Onursal Başkan Süleyman Seba'nın (4 Nisan 1926) doğum günü olarak düşünülüyor. Arena'nın ikinci açılışı taraftarların da yer alacağı lig maçıyla birlikte gerçekleştirilecek. Yönetim 2. açılış için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı düşünüyor.



Takvim



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şampiyonluğun formülünü verdi...


BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, şampiyonluk hedefine ulaşmak için son 7 haftada kriz ve stres yönetimlerini iyi yapmaları gerektiğini söyledi. Geride kalan 3 sezonda kendilerini zirve yarışının gerisinde bırakan en önemli sorunun bu olduğunu ifade eden Orman, “Her şey iyi giderken bitime 7 hafta kala ortaya çıkan krizleri ve artan stresleri iyi idare edemedik. Biz bugünkü takımın temellerini esasında 3 yıl öncesinden attık. Genç ve potansiyelli oyuncuları bir araya getirerek başarı vaat eden bir kadro oluşturduk. Esasında hâlâ da genç bir kadroya sahibiz. Ancak takımımızın iskeletinin 3 yıldır birlikte oynaması ve sonradan katılanların da onlara uyumu bizi şu an bulunduğumuz noktaya getirdi. 


‘YENİ STADIMIZDA KUPAYI KALDIRMAK İSTİYORUZ’


TABİİ ki bu sezon takımın başında Şenol Güneş gibi dünya çapında tanınan, kendisini kanıtlamış, herkesin saygısını kazanmış, çok büyük tecrübeler yaşamış bir teknik direktörün, öğretmenin olması da büyük avantajımız. Genç oyuncularımızın yanında deneyimli, büyük kariyerli ama egosu, kaprisi olmayan futbolcularımızın da bulunması çok önemli. 

 

BU sezon sonunda ortaya çıkacak krizleri ve stresleri hem Şenol hocamızın hem de birbirlerine kardeşlik ruhuyla bağlanmış 

 

oyuncularımızın iyi yöneteceği konusunda şüphemiz yok. Onlara güveniyoruz. Bizler yöneticiler olarak da elimizden gelen desteği kendilerine veriyoruz. 

 

Takımımızın sergilediği futbol herkesin takdirini topluyor. Bu takdirleri sezon sonunda stadımızda şampiyonluk kupasını kaldırarak taçlandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.


Vatan/ Erdal Cömert



Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Beşiktaşlı futbolculara Vodafone Arena'nın son tanıtım filmini izlettiren Fikret Orman'ın "Üç ay boyunca sizden daha fazla fedakarlık ve daha fazla gayret bekliyorum. İnşallah yeni stadımızda şampiyonluk kupasını kaldıracağız" dediği öğrenildi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, hafta içinde Nevzat Demir Tesisleri'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Orman'ın ziyarette, takım için İngilizce versiyonunu da hazırlattığı Vodafone Arena'nın son tanıtım filmini izlettirdiği, ardından yaptığı konuşmada ise oyunculardan fedakarlık istediği öğrenildi. 


GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR

Fikret Orman'ın futbolculara yönelik konuşmasında, "Güzel günler bizi bekliyor. Vodafone Arena'nın inşaatında son düzlüğe girdik. Ancak stadımızın açılışı kadar şampiyonluğu da önemsiyoruz. Şimdiye kadar ki fedakarlıklarınızın ve gayretlerinizin farkındayım. Ama önümüzdeki üç aylık süreçte sizden daha fazla fedakarlık, gayret ve konsantrasyon bekliyorum." 


BEN DEĞİL, BİZ DÖNEMİ

"Her takım içinde ufak tefek problemler olabilir. Ama bu dönem ben değil, biz dönemi. Sıkıntılarınız varsa bunu üç ay boyunca erteleyin. Göreceksiniz, siz içeride biz dışarıda bir bütün olursak yeni stadımızda hep beraber şampiyonluk turunu atarız" dediği belirtildi. Futbolcuların, bu konuşmanın ardından başkana şampiyonluk sözü verdiği ifade edildi. 


ARENA İÇİN ÇİFTE AÇILIŞ

Beşiktaş, Vodafone Arena için çifte açılış planlıyor. İlk açılış, kulübün kurulları, yönetim, protokol ve eski sporcular için olacak. Tarih ise Süleyman Seba'nın (4 Nisan 1926) doğum günü olarak düşünülüyor. Arena'nın 2. açılışı taraftarların da yer alacağı lig maçıyla birlikte gerçekleştirilecek. Ancak yönetimde tarihin 23 Nisan olmasını savunanlar da var.


ÇİMLENDİRME START ALIYOR

Vodafone Arena'nın zemininde drenaj çalışmaları tamamlanırken kanal açma çalışmalarında da sona gelindi. Zeminin çimlendirme işlemine ise Pazartesi gününden itibaren başlanacağı belirtildi. Arena'da çatı kaplama ve koltuk çalışmaları da bütün hızıyla devam ediyor.



Sabah


Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Beşiktaş camiası, yıllardır beklediği Vodafone Arena için artık geri sayıma geçti. Koltuk montajı devam ederken, çatının üstü de membran ile kapatılıyor. Zemin çalışmasına da başlandı. Beşiktaş yönetimi, Vodafone Arena'yı özel bir günde açmayı planlıyor. İlk hedef, Beşiktaşlılar Günü olarak kutlanan 19 Mart'tı... 


Stadın bu tarihe yetiştirilmesi için büyük çaba sarf ediliyor. Ama Siyah-Beyazlı yönetim, ikinci özel tarihi de buldu. Başkan Fikret Orman v ekibi, efsane başkan Süleyman Seba'nın doğum günü olan 5 Nisan'da Vodafone Arena'yı hizmete sunma hedefinde.


KUPALARI HERKES GÖRSÜN

Başkan Fikret Orman, gelecek hafta içinde yapacağı basın toplantısı ile Vodafone Arena'nın açılış tarihi kamuoyuna resmen duyuracak. Hatta stada geri sayım sayacı da konulacak. Bunun dışında çılgın bir proje daha var. Kapalı tribünün dışına camdan bir kaplama yapılacak. Bu bölmeye kazanılan kupalar yerleştirilecek. Böylelikle Vodafone Arena'nın yanından geçenler kupaları görme fırsatı yakalayacaklar. Gece de bölme ışıklandırma ile aydınlatılacak.


Akşam 


Geri Dön