24 / 04 / 2024

Vodafone Arena'nın tanıtımı için çalışmalar başladı!

Vodafone Arena'nın tanıtımı için çalışmalar başladı!

Beşiktaş yönetimi, Vodafone Arena Stadı'nın tanıtımını 19 Mart'ta unutulmayacak bir organizasyonla yapmayı planlıyor. Siyah-beyazlılar, ligdeki son 2 maçını da Arena'da oynamanın hesaplarını yapıyor.



Yapımı devam eden Vodafone Arena adım adım sona yaklaşırken Beşiktaş yönetimi de içten içe stat ile ilgili organizasyonlar üzerinde çalışmaya başladı. Siyah-beyazlı camianın heyecanla beklediği Vodafone Arena'da artık son düzlüğe girildi. Çatı inşaatındaki sıkıntılar nedeniyle gecikmelerin yaşandığı yeni stadyuma Beşiktaş'ın kuruluş tarihine atfedilen 19 Mart'ta ayak basılması planlanıyor. Şu anda çatıya membran serme işlemi devam ederken ocak ayında başka bir merkezde üretimi yapılan çimler mart ayında zemine serilmeye başlayacak. Ancak siyah-beyazlılar stadı yeni sezona hazır hale getirecek. Hummalı bir çalışmayla ince işçiliği de devam eden Arena'da teknolojik altyapı işlemlerinde de sona gelindi. 19 Mart'ta unutulmayacak bir organizasyonla Vodafone Arena'nın tanıtımını yapmayı planlayan Beşiktaş yönetimi, her şey yolunda giderse iç sahadaki son 2 maçını Vodafone Arena'da yapmak için federasyona başvuruda bulunacak.


Koltuklarun montajı başladı


Beşiktaş'ta yapım aşamasının sonuna gelinen Vodafone Arena Stadı'nda tribünlere koltuklar monte edilmeye başlandı. Projeyle ilgili Vodafone Arena işçilerinin koltuk montajlarken görüntülendiği reklam filmi yayınlandı.



Süleyman HATISARU/Yeni Şafak


Geri Dön