26 / 04 / 2024

Vodafone Arena'ya Kristal Elma Festivali'nden 11 ödül!

Vodafone Arena'ya Kristal Elma Festivali'nden 11 ödül!

Vodafone Türkiye, Vodafone Arena için hazırladığı kampanyalarıyla ikisi Kristal Elma olmak üzere 11 ödül aldı.



Vodafone Türkiye, Vodafone Arena için hazırladığı kampanyalarıyla ikisi Kristal Elma olmak üzere 11 ödül aldı.


Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, şirket, Reklamcılar Derneği tarafından 27'ncisi düzenlenen Kristal Elma Festivali'nde bu yıl da önemli başarılara imza attı. Festival kapsamında düzenlenen ve 138 kategoride toplam 432 ödülün dağıtıldığı Kristal Elma Reklam Ödülleri'nde, Vodafone Türkiye'nin yapımı devam eden ve 15 yıllığına sponsor olduğu Vodafone Arena için hazırladığı kampanyalar, ikisi Kristal Elma olmak üzere toplam 11 ödüle layık görüldü.


Vodafone Türkiye'nin kreatif ajanslarından Tribal Worldwide İstanbul, Vodafone Arena için yaptığı "Akıllı Tabelalar" isimli çalışmasıyla 2 Kristal Elma ve 1 Gümüş Elma alırken, "Stat Abi" çalışmasıyla 3 Gümüş Elma, "Beşiktaş Semt Esnafı" çalışmasıyla 3 Gümüş Elma ve "Çevreci Pankartlar" çalışmasıyla 1 Gümüş Elma ve 1 Bronz Elma kazandı. Vodafone Türkiye aynı zamanda toplam 30 ödülle Kristal Elma Reklam Ödülleri'nde en çok ödül alan reklamveren oldu. 


Açıklamada, Vodafone Arena Kristal Elma Reklam Ödülleri'nin tam listesi ise şu şekilde yer aldı:


"Vodafone Arena/Akıllı Tabelalar, Dijital Dalı/Sosyal Medya - Konvansiyonel Mecrada Başlayıp Sosyal Medyada Büyüyen Fikir Kategorisi'nde Kristal Elma, Doğrudan Pazarlama Dalı/Ortam Reklamı Kategorisi'nde Kristal Elma ve Açıkhava Dalı/Hizmet Kategorisi'nde Gümüş Elma ödülü.


Vodafone Arena/Beşiktaş Semt Esnafı, Kampanyalar Dalı/Açıkhava Kampanyası Kategorisi'nde Gümüş Elma, Dijital Dalı/Sosyal Medya - Konvansiyonel Mecrada Başlayıp Sosyal Medyada Büyüyen Fikir Kategorisi'nde Gümüş Elma ve Medya Dalı/En İyi Yerel Kampanya Kategorisi'nde Gümüş Elma ödülü.


Vodafone Arena/Stat Abi, Dijital Dalı/Sosyal Medya - En Yaratıcı Gerçek Zamanlı Aksiyon Kategorisi'nde Gümüş Elma, Medya Dalı/En İyi Sosyal Medya Uygulaması Kategorisi'nde Gümüş Elma ve Medya Dalı/En İyi Sponsorluk Uygulaması Kategorisi'nde Gümüş Elma ödülü.


Vodafone Arena/Çevreci Pankartlar, Basın Dalı/Spor Kategorisi'nde Gümüş Elma ve Basın Dalı/Kurumsal İmaj Kategorisi'nde Bronz Elma ödülü."


AA


Geri Dön