24 / 04 / 2024

Volkan Cansever: Kandıra'nın eskiyen yüzünü yenileyeceğiz!

Volkan Cansever: Kandıra'nın eskiyen yüzünü yenileyeceğiz!

Kandıra'nın tanınmış işadamlarından Volkan Cansever, inşaat sektörüne girdi. Cansever İnşaat markasıyla sektöre yeni bir soluk getireceklerini söyledi.



Kandıra'nın tanınmış işadamlarından Volkan Cansever, Cansever, "Kandıra'nın eskiyen yüzünü yenileyeceğiz" diyerek sektördeki iddiasını ortaya koydu 


Kandıra'nın tanınmış ailelerinden merhum Mehmet Cansever'in torunu ve Rıdvan Cansever'in oğlu olan genç iş adamı Volkan Cansever, inşaat sektörüne girdi. Kandıra'ya 4 yıllık fakülte yapılması için arsa bağışında bulunması ve Kandıra'daki bazı spor kulüplerine sponsorluğuyla tanınan iş adamı Cansever, Kandıra Çarşı Mahallesi İstiklal Caddesi üzerine açtığı ofis ile inşaat sektöründe yerini aldı. Kuruluşundan bu yana kısa sürede Kandıra'nın en iddialı firmalarından birisi olan Cansever İnşaat, yaptığı projelerle ve çalışma şekli ile inşaat sektörüne farklı bir bakış açısı getirdi ve bu sayede konumunda lider firma olma özelliğini kısa sürede kazandı. 


SEKTÖRDE YENİ BİR SOLUK 


Kandıra için yapılacak olan her türlü girişimin içerisinde olan Cansever, yine Kandıra için inşaat sektöründe ciddi projeleri olduğunu ve Kandıra'nın eskiyen yüzünü yenileyeceğini dile getirdi. Kandıra'daki inşaat sektörüne yeni bir soluk kattıklarını ifade eden Cansever, güçlü ve sağlam adımlarla sektörde öncü bir yer edinmeyi hedeflediklerini kaydetti. Gelişip değişmekte olan çağın ihtiyaçlarına ve çevreye uyumlu projeler ürettiklerini söyleyen Cansever, "Modern ve postmodern estetik mimari anlayışıyla, planlı yerleşim yerleri inşa edecek ve insanlara beklentilerinin ötesinde güvenilir, huzurlu ve özellikle tabii afetlere dayanıklı projeler sunuyoruz" diye konuştu. 


PRESTİJLİ VE KALİTELİ PROJELER 


Her projede ortaya koydukları kalite ve hizmet farkları sayesinde büyük bir prestij, güven ve güç kazandıklarını söyleyen Cansever, "Cansever İnşaat olarak müşterilerimizin arsa veya eski binalarını kat karşılığı alarak, tecrübeli mimar ve mühendislerimiz eşliğinde prestijli, kaliteli ve doğru projeler üretiyoruz. Yaptığımız projelerde kazankazan ilkesine bağlı kaldığımızdan dolayı hem firmamızın hem de müşterilerimizin kazançlı çıkmasını sağlamış oluyoruz. 

Müşterilerimizin arsalarını, eski binalarını ve kentsel dönüşüme tabi yapılarını yaptığımız prestijli projelerle değerlerinin daha fazla artmasına yardımcı oluyoruz" ifadelerini kullandı. 


Kocaeli Manşet


Geri Dön