26 / 04 / 2024

Volkswagen Passat Variant modeli Range Rover'a rakip oldu! İşte 21 Mart 2022 Fiyat listesi!

Volkswagen Passat Variant modeli Range Rover'a rakip oldu! İşte 21 Mart 2022 Fiyat listesi!

Alman otomotiv devi Volkswagen, Passat Variant modellerinin fiyat listesini güncelledi. En yüksek donanımı baz paketi yarım milyona yaklaşırken, güncel fiyat listesindeki son durum ne? İşte güncel fiyat listesi ve otomobilin özellikleri...



Sedan modellerine olan ilgi sadece ülkemizde değil tüm dünyada da gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Türkiye'de yaşanan dolar kurundaki belirsizlik Volkswagen Passat modellerini de yakından etkiledi. Bu nedenle Passat fiyatları ciddi oranlara yükseliş gösterdi.

Volkswagen Passat Variant modeli Range Rover a rakip oldu! İşte 21 Mart 2022 Fiyat listesi!

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyen bir çok kişi, uygun fiyatlı otomobil araştırmaya başladı. Son zamnlarda Volkswagen Passat fiyatlarındaki belirsizlik otomobil severlerin kafasına karıştırıyor.

Bu nedenle de Volkswagen, Passat Variant modellerinin fiyat listesini güncelledi. En yüksek donanımı baz paketi yarım milyona yaklaşırken, alıcılarını cebini yakmaya devam edecekmiş gibi duruyor.

Volkswagen Passat Variant modeli Range Rover a rakip oldu! İşte 21 Mart 2022 Fiyat listesi!

Çok yönlülüğü ve zamansız tasarımı ile öne çıkan Passat Variant, size ve ailenize üst düzey prestij, konfor ve kullanışlılık sunan bir otomobil olarak tasarlandı.

Otomobil üstün teknolojili far sistemi, temel işlevi olan aydınlatma seçeneklerinden çok daha fazlasını sunuyor. Üstelik Dinamik Uzun Far Asistanı "Dynamic Light Assist" ile birleştiğinde bu farlar sayesinde karşıdan gelen araç sürücülerinin gözlerini kamaştırmayacak şeklinde ayarlandı.

Peki Volkswagen Passat Variant güncellenen fiyat listesi nasıl? Özellikleri neler? Sorularının cevabı haberimizde...


Geri Dön