26 / 04 / 2024

Volkswagen Touareg'in fiyatı aynı kaldı! İşte Volkswagen Touareg, 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Volkswagen Touareg'in fiyatı aynı kaldı! İşte Volkswagen Touareg, 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Volkswagen’in lüks crossover SUV modeli olan Touareg'in fiyatı Ocak ayında aynı kaldı.  İşte Volkswagen Touareg'in 16 Ocak 2023 fiyat listesi...



Touareg, baştan aşağı bir değişimle yeniden piyasaya çıktı.  Volkswagen Touareg daha önceki jenerasyonlarında olduğu gibi durdurulamaz bir güç ile premium donanım özelliklerini, bu kez geleceğe ışık tutan teknolojilerle buluşturuyor.

19 inç ile 21 inç arasında değişen çaplarda ve ayrı zevklere göre düşünülmüş alüminyum alaşımlı jant seçenekleri de olan Volkswagen Touareg, 10,25 inç Dijital Gösterge Paneliyle gösterge tablosunu ve bilgi ve eğlence sistemini kullanıcı odaklı, kavisli ve ultra geniş bir ekranla alıcılarının karşısına çıkıyor.

Diğer taraftan Volkswagen Touareg, 4 Tekerlekten Yönlendirme Sisteminin parçası olan elektronik kontrollü arka aks, 37 km/s hıza kadar arka tekerlekleri ön tekerleklere ters yönde dönderebiliyor.

Peki Volkswagen Touareg'in teknik özellikleri neler? İşte, Volkswagen Touareg'in teknik özellikleri ve 16 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön