19 / 04 / 2024

Volvo V60 Cross Country'nin Aralık ayı fiyatı ne kadar oldu? İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi…

Volvo V60 Cross Country'nin Aralık ayı fiyatı ne kadar oldu? İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi…

Dünyanın en sağlam otomobillerini üreten V60 Volvo, Cross Country'nin Aralık ayı fiyat listesini açıkladı. Peki Volvo V60 Cross Country fiyatı kaç TL ve teknik özellikleri neler? İşte, Volvo V60 Cross Country özellikleri ve 20 Aralık 2022 fiyat listesi…



İsveç'in en büyük araç üreticisi olan Volvo’nun V60 Cross Country modeli, alıcılarını maceraya davet ediyor. Gelişmiş teknolojilerle donatılan V60 Cross Country sürücülerin yeni yerler keşfetmelerini ve hep bir adım önde olmalarını sağlıyor. Volvo V60 Cross Country, sürücü yardım teknolojisi ve gelişmiş dört tekerlekten çekiş ile birlikte her türlü yol şartlarında en iyi tepki veren sürüş deneyimi yaşatıyor.

Off road sürüş modu, eğim iniş kontrolü, büyük tekerlekler ve yerden yüksek yapısı ile maceraseverleri çağıran Volvo V60 Cross Country, Mild hybrid otomobil olması nedeniyle frenlerden enerji elde ederek, 48 V aküde depolama yapıyor. Bu sayede de yakıttan tasarruf ediyor ve egzoz emisyonlarını altıyor.

Ayrıca aracın güvenlik açısından da birçok donanımı bulunuyor. Örneğin V60'ın kör nokta bilgi sistemi (BLIS), şerit değiştirirken aktif destek veriyor. Yan şeritteki diğer araçlarla çarpışma riski varsa BLIS direksiyonu uygun konuma getirerek sürücünün, aracı güvende tutmasına yardım ediyor.

Peki Volvo V60 Cross Country’nin teknik özellikleri neler? İşte, Volvo V60 Cross Country’nin teknik özellikleri ve 20 Aralık 2022 fiyat listesi…


Geri Dön