24 / 04 / 2024

Volvo V60 Cross Country'nin Kasım ayı fiyatı ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi…

Volvo V60 Cross Country'nin Kasım ayı fiyatı ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi…

Dünyanın en sağlam otomobillerini üreten Volvo, V60 modelinin kasım ayı fiyat listesini açıkladı.



Peki Volvo V60 Cross Country fiyatı ne kadar ve teknik özellikleri neler? İşte, Volvo V60 Cross Country özellikleri ve 19 Kasım 2022 fiyat listesi…

İsveç'in en büyük araç üreticisi olan Volvo’nun V60 Cross Country modeli, alıcılarına macera vadediyor. Gelişmiş teknolojilerle donatılan V60 Cross Country kullanıcılarının yeni yerler keşfetmelerini ve daima bir adım önde olmalarını sağlıyor.  Volvo V60 Cross Country, sürücü yardım teknolojisi ve gelişmiş dört tekerlekten çekiş bir araya gelerek her türlü yol koşulunda en iyi tepki veren sürüş deneyimi yaşatıyor.

 

Volvo V60 Cross Country nin Kasım ayı fiyatı ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi…

Off road sürüş modu, eğim iniş kontrolü, büyük tekerlekler ve yerden yüksek yapısı ile macera tutkunlarını çağıran Volvo V60 Cross Country, Mild hybrid otomobil olması sayesinde frenlerden enerji geri kazanarak ve 48 V aküde depolama yaparak yakıt tasarrufu sağlıyor  ve egzoz emisyonlarını azaltıyor.

Ayrıca araç güvenlik açısından da pek çok donanıma sahip. Mesela V60'ın kör nokta bilgi sistemi (BLIS), şerit değiştirirken aktif destek sağlıyor. Yan şeritteki diğer araçlarla çarpışma riski varsa BLIS direksiyonu uygun şekilde ayarlayarak sürücünün, aracı güvende tutmasına yardımcı oluyor.

Peki Volvo V60 Cross Country’nin teknik özellikleri neler? İşte, Volvo V60 Cross Country’nin teknik özellikleri ve 19 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön