20 / 04 / 2024

Volvo XC40 Recharge'in yeni fiyatı açıklandı! İşte XC40 Recharge 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Volvo XC40 Recharge'in yeni fiyatı açıklandı! İşte XC40 Recharge 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

2023 model Volvo XC40 Recharge'in fiyat listesi yayımlandı. İşte Volvo XC40 Recharge'in güncel fiyatı...



Volvo geçtiğimiz ay sıfır km'de 2022 model araçlarının satışına devam etmişti. Bu ay kısmen 2023 modele geçiş yapıldı.  Volvo elektrikli modelleri için 2023 model sıfır km otomobil fiyat listesi açıkladı. Fakat elektrikli olmayan modeller yine 2022 olarak satışa çıktı. Peki Volvo XC40 Recharge'in fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte detaylar...

Saf bir hibrit deneyimi sunan Volvo XC40 Recharge dünyayı daha az etkileyecek boyuttaki sürüşler için tasarlandı.  XC40 Recharge plug-in hybrid'in sorunsuz kalkış ve güçlü hızlanma özellikleri sürüş konforunu üst sıralara  taşıyor. Sıfır egzoz emisyonuyla günlük kullanımlar için tamamen elektrikli modunu, otomobilin verimliliği ve konforu optimize etmesini için ise Hibrit modunu veya maksimum performans almak için Güç modunu seçerek yolculuk edebilirsiniz. 

Kısmen geri dönüşümlü kaplamalar, görsel olarak cezbedici bir iç tasarımın yanı sıra daha sürdürülebilir bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Topografiden etkilenen yarı saydam arkadan aydınlatmalı dekor sayesinde yolcu kabininde doğal, huzur veren bir ışıltı ve çağdaş bir görüntü yolcuları karşılıyor. 

El yapımı kristal vites kolu ise oldukça dikkat çekerken Orrefors tarafından orijinal İsveç kristalinden  Volvo'ya özel olarak üretiliyor. Otomobilin içinde yer alan akıllı saklama bölmeleri sayesinde; su şişesi, spor çantası, telefon, dizüstü bilgisayar ve hatta alışveriş poşetleri için ek alanlar bulunuyor. 

Peki Volvo XC40 Recharge'in teknik özellikleri neler? İşte, Volvo XC40 Recharge'nin teknik özellikleri ve 4 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön