28 / 03 / 2024

West Side'ta 300 daire satıldı!

West Side'ta 300 daire satıldı!

İstanbul İstiklal Gazetesi muhabiri İlkay Özarslan'ın haberine göre; Beylikdüzü'nün merakla beklenen projesi Westside İstanbul, düzenlenen basıp toplantısıyla lanse edildi. Satışların başlamasıyla birlikte 300 daire sahiplerini buldu...



İstanbul en hızlı değer kazanan bölgelerinden Beylikdüzü'nün yeni projesi Westside İstanbul, inşaat sektörünün güçlü firmalarından Şahinler Holding - Uzman İnşaat - Beyaz İnşaat - Mutlu İnşaat - Mes Turkuaz ve Mes İnşaat ortak girişimiyle hayat buluyor. Şahinler Holding'in arsası üzerinde inşasına başlanan VVestside İstanbul'da, ön satış döneminde gelen taleple birlikte projenin satışa sunulan bölümünün % 26 sı sahiplerini buldu. 

Proje alanının 30 bin metrekaresi peyzaja ayrıldığı Westside İstanbul'da sosyal yaşam alanlarına geniş yer veriliyor. 


73.800 m2 arsa üzerinde konumlandırılan Westside İstanbul'da, çeşitli büyüklüklere sahip stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 40 m2 ile 213 m2 arasında değiştiği proje, alanların en verimli şekilde kullanılabilmesi üzerine tasarlandı. 


1.152 konuttan oluşan Westside İstanbul, proje bünyesinde yer alan 24 bin m2'lik mağazalarıyla da bölgenin yeni çekim merkezlerinden biri haline geliyor. 


Bölgenin en değerli noktası

Üç yanını çevreleyen Beylikdüzü Korusu'yla öne çıkan VVestside İstanbul, şehrin ana ulaşım akslarından E5 Otoyolu'nun ve Metrobüs'ün bitişiğinde yükseliyor. Bölgenin en değerli noktasında inşasına başlanan Westside İstanbul 500 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor.


Son dönemde yapılan yatırımlarla büyük değer kazanan Beylikdüzü'nün en gözde noktasında konumlandırılan Westside İstanbul, Atatürk Havalimam'na, şehrin en büyük fuar alanı TÜYAP'a, AVM'lere, hastanelere ve özel üniversitelere kısa mesafede yer alıyor. Proje bitiminde yaklaşık 3 bin kişinin yaşayacağı Westside İstanbul, inşa edildiği bölgede birinci sınıf işçiliği, donatıları ve sunduğu ayrıcalıklarla dikkat çekiyor. 


Dubai'de yabancı yatırımcılarla buluştu

Geçtiğimiz ay düzenlenen, dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından Dubai Cityscape'te yabancı yatırımcıyla buluşan VVestside İstanbul, Arap ve Avrupalı iş adamlarından tam not aldı. Dubai Cityscape Fuarı sonrasında, 18 Ekim'de ön satışa sunulan projede fiyatlar 109.000 TL'den başlıyor. İnşa çalışmaları: nın hızla başladığı projede teslimlerin 30 ile 36 ay sonra yapılacağı belirtiliyor. 


İlkay ÖZARSLAN/İstanbul İstiklal Gazetesi


Geri Dön