19 / 04 / 2024

WhatsApp kripto para transfer özelliğini ABD'de hizmete açtı!

WhatsApp kripto para transfer özelliğini ABD'de hizmete açtı!

WhatsApp, kripto para transfer özelliğini ABD'de sınırlı sayıda kullanıcısının hizmetine sundu.



Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uygulama içinde kripto para transferine imkan sunan yeni pilot özelliğini ABD'de sınırlı sayıda kullanıcısının hizmetine açtı. BBC'de yer alan habere göre; uygulama içindeki kripto para transferi, Facebook ve WhatsApp'ın çatı şirketi Meta'nın dijital cüzdan geliştiricisi Novi tarafından sürdürülüyor.

Haber, Novi'nin yöneticisi Stephane Kasriel tarafından açıklandı. WhatsApp'ın yöneticisi Will Cathcart da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Novi'nin insanlara anında, güvenli ve ücretsiz şekilde kripto para transferi yapmasına yardım edeceğini belirtti.

WhatsApp kripto para transfer özelliğini ABD de hizmete açtı!

Uygulama içerisindeki kripto para transferi bir ABD dolarına sabitlenmiş bir kripto para olan Pax Dolar (USDP) ile gerçekleştirilecek. 

Novi'nin websitesinde bulunan bilgilere göre, para transferi özelliği tıpkı fotoğraf, konum ve döküman yollanması gibi çalışma özelliğinde olacak.

Paribu, kripto paraların alım satımı için yeni pazar yeri oluşturdu!

IMF'den küresel kripto para düzenlemesiyle ilgili uyarı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön