27 / 04 / 2024

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra'ya Anneler Günü'ne özel 1149TL indirim! İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra'ya Anneler Günü'ne özel 1149TL indirim! İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Xiaomi, en beğenilen robot süpürgelerinden biri olan Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra'ya Anneler Günü'ne özel 1149TL indirim yaptı! Peki, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra ya Anneler Günü ne özel 1149TL indirim! İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de en çok satan teknolojik telefonlar arasında yerini alan Xiaomi'den Anneler Günü'nde hediye arayışına çıkanlar güzel haber geldi! Xiaomi, Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra'ya Anneler Günü'ne özel 1149TL indirim yaptı!

Bu indirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken robot süpürgenizi Xiaomi'nin resmi internet sitesinden 8 Mayıs sonuna kadar satın almak. 

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra, iki şeritli toz toplama tasarımı ve güçlü 16.500 Pa'lık hava akışı ile robot vakumlu paspasın çöp kutusunun anında boşaltılmasını sağlar. Kendi kendine boşaltma mekanizması tıkanmayı daha verimli bir şekilde önler ve robot vakumlu paspasın her zaman sorunsuz ve verimli bir şekilde çalışmasını sağlar.

Teknosa'dan Vivo robot süpürge kampanyası! İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yüksek kapasiteli toz torbası, oldukça kullanıcı dostu ve taşınabilir olmasının yanı sıra, standart robot süpürge çöp kutularına göre 10 kat daha fazla kapasite sunar.

Yüksek performanslı fırçasız motorla donatılmış olan motor, uzun süreli ve güçlü emiş gücü sağlayarak tozları, hayvan tüylerini ve kırıntıları çatlaklardan, boşluklardan ve yatakların altından temizler.

Akıllı elektronik olarak kontrol edilen su deposu, suyu sızıntısız bir şekilde eşit şekilde dağıtır ve ev içindeki zeminleri tamamen temizlemek için üç su akış kontrolü seviyesini destekler.

Peki, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön