27 / 04 / 2024

Xiaomi Robot Süpürge'nin indirimli fiyatı şok etti! Bu indirim kaçmaz! İşte 6 Mart 2023 fiyat listesi..

Xiaomi Robot Süpürge'nin indirimli fiyatı şok etti! Bu indirim kaçmaz! İşte 6 Mart 2023 fiyat listesi..

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+3D Robot Süpürge, 12 sensörlü algılama özelliği, 3 farklı silme-süpürme modu ile hem silme hemde süpürme işlemini bir arada gerçekleştiriyor.



 Xiaomi Robot Süpürge nin indirimli fiyatı şok etti! Bu indirim kaçmaz! İşte 6 Mart 2023 fiyat listesi..
Ev hanımlarına sağladığı kolaylık ile dikkat çeken robot süpürge sahip olduğu gelişmiş teknolojisi ile üstün temizlik performansı ortaya koyar. Uzun pil ömrü sayesinde hem silme hemde süpürme işlemini sağlar.

Sahip olduğu özellikler ile dikkat çeken Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Pro+3D robot süpürge yüksek performanslı olmasıyla 2 Pro+3D teknolojisi ile geniş alanlarda optimum seviyede temizlik gerçekleştiriyor.

Üç süpürme ve silme moduna sahip Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Pro+3D robot süpürge hem silme hemde süpürme fonksiyonları öne çıkıyor. Bu fonksiyonları gerçekleştirmesi uzun ömürlü pile sahip olmasıyla alakalıdır. 
2100 Pa’lık yoğun emiş gücüne sahip Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Pro+3D robot süpürge lazer navigasyon sistemi ile etkili temizlik performansı ortaya koyuyor.

12 sensörlü keskin algılama özelliğine sahip robot süpürge kontrollü su deposuyla güvenli kullanım sağlıyor. Aynı zamanda üründe 3 vitesli su çıkışı sağlıyor. Bununla birlikte Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Pro+3D robot süpürgede süpürme ve silme modu da yer alıyor

Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Pro robot süpürgede 550 ml su deposu ve 550 ml toz haznesi yer alıyor. Aynı zamanda robot süpürgede çift yönlü parlatma özelliği bulunuyor. Elle silmeyi simüle eden Xiaomi  robot süpürge etkili sonuçlar elde etmenizi sağlıyor. 

Sanal duvar özelliği bulunan robot süpürge  bölgesel temizlik, temizlenecek yeri seçme ve ön ayarlı temizlik işlevi gerçekleştirerek profesyonel bir kullanım ortaya koyuyor. Aynı zamanda Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Pro+3D robot süpürge yapay zeka destekli sesli asistan ile sistemli bir kullanım sunuyor. 

Peki robot süpürge indirimli fiyatıyla nerede ne kadara satılıyor? 
 


Geri Dön