23 / 04 / 2024

Xiaomi'den hayranlarına müjde! İşte 14 Pro'nun ilk görüntüleri

Xiaomi'den hayranlarına müjde! İşte 14 Pro'nun ilk görüntüleri

Xiaomi 13 serisi, cihazın performansını, kamerasını ve pil ömrünü öven birçok yorumcu ile büyük beğeni topladı. Bu cihazlar nispeten yeni olmasına rağmen, teknoloji dünyası her zaman sırada ne olduğunu görmek için heyecanlı. Telefonun ilk görüntüleri, ekranın tasarımında önemli değişiklikler getirec



Xiaomi 14 Pro ilk görüntüleri

Popüler tipster Ice Universe, Twitter'da Xiaomi 14 Pro'nun ilk görüntüsünü paylaştı . Resimde, ön tarafında dört eğimli bir ekrana sahip cihaz gösterilmektedir. Ek olarak, çerçeveler simetriktir ve her yönden dardır. Xiaomi 14 Pro'ya çarpıcı bir tam ekran tasarımı verir.

Dahası, tipster, Xiaomi'nin tasarım açısından Apple'a rakip olarak yavaş yavaş Samsung'un yerini alacağına inanıyor. “Note10'dan S23 Ultra'ya Samsung'un cep telefonunun çenesi gelişmedi ve girişim yok” diyor. Samsung, akıllı telefonlarının tasarımını güncellemekte yavaş kaldı ve cihazlarının çenesi, Note 10'dan bu yana gelişmedi.

Xiaomi den hayranlarına müjde! İşte 14 Pro nun ilk görüntüleri

Xiaomi'nin amiral gemisi serisi, sürekli olarak Qualcomm Snapdragon'un en son işlemcisini sunuyor. Ve Xiaomi 14 Pro'nun da aynı şeyi yapması bekleniyor. Bu, akıllı telefonda Snapdragon 8 Gen 3 SoC göreceğimiz anlamına geliyor. DCS'den gelen güvenilir sızıntılar, cihazın Snapdragon 8 Gen 3 olan SM8650 yongasıyla donatılacağını da doğruluyor.

Xiaomi, 2010 yılında kurulan ve merkezi Çin'de bulunan bir teknoloji şirketidir. Şirket, akıllı telefonlar, akıllı ev ürünleri, giyilebilir cihazlar, televizyonlar, dizüstü bilgisayarlar, ev aletleri ve diğer elektronik ürünlerin üretimi ve satışı konusunda faaliyet gösterir. Xiaomi, özellikle uygun fiyatlı ancak yüksek performanslı ürünleriyle tanınır ve dünya genelinde büyük bir kullanıcı kitlesine sahiptir.

Xiaomi'den hayranlarına müjde! İşte 14 Pro'nun ilk görüntüleri


Geri Dön