25 / 04 / 2024

Xiaomi'den iki model için daha MIUI 14 güncellemesi!

Xiaomi'den iki model için daha MIUI 14 güncellemesi!

Xiaomi, geçtiğimiz aylarda sunduğu MIUI 14 sürümünü Xiaomi 10 ve 10 Pro modelleri için kullanıma sunacak. Detaylar için buraya tıklayın!..İşte ayrıntılar...



MIUI 14 ÖZELLİKLERİ NELER? İŞTE YANITI!

MIUI 14, daha modern ve minimal bir tasarıma sahiptir. İkonlar ve renk paleti daha sade ve temiz bir görünüme sahiptir. MIUI 14, kullanıcıların arayüzü istedikleri gibi özelleştirmelerine izin verir. Örneğin, kullanıcılar arka planları, simgeleri ve yazı tiplerini değiştirebilirler.

MIUI 14'ten dünya çapındaki Redmi Note 10 modelleri için iyi haber!MIUI 14, kullanıcıların uygulama başlatmak için cihazlarını sallamalarına olanak tanıyan bir özellik olan "Süper Tap" sunar. Bu özellik, cihazı kullanırken hızlıca uygulama açmak isteyenler için idealdir. MIUI 14, gözlerin yorulmasını önlemek için göz koruma modu sunar. Bu mod, ekranın mavi ışınları azaltır ve kullanıcının gözlerini korur.

MIUI 14, kullanıcılara daha iyi bir uyku deneyimi için uyku takvimi özelliği sunar. Bu özellik, kullanıcılının uyku saatleri, uyku kalitesi ve uyku alışkanlıklarını izler ve kullanıcılara uyku düzenlerini optimize etmelerine yardımcı olacak öneriler sunar.

Anne babalar dikkat, hemen başvurun! Aile Bakanlığı peş peşe açıkladı! Şimdi kimliği ile giden her ay PTT'den alacak!
5 bankada peş peşe nefes kesen son dakika rüzgarı! İş Bankası, ING, Akbank, TEB ve QNB açıkladı! Sakın kaçırmayın!
İş Bankası'ndan son dakika açıklaması! Yeni kampanyasını resmen duyurdu! 31 Mart'a kadar vaktiniz var! Acele edin...

Geri Dön