24 / 04 / 2024

Yahya Kaptan Terrace Evler'in 1. Etabı satışa çıktı!

Yahya Kaptan Terrace Evler'in 1. Etabı satışa çıktı!

Kocaeli’nin en değerli semtleri arasında yer alan Yuvam Akarca Mevkii’nde yapılan en lüks, leed sertifikalı ve içinde market ile tüm eğitim kurumlarını barındırması sebebiyle birçok ilki buluşturan karma proje Yahya Kaptan Terrace Evler’in 1. etabı lansman öncesi satışa çıktı.



Uzun yıllardır sektörde bulunan ve başarılı birçok projeye imza atmış Kent, BC, Soykaya ve Avrupa Yapı’nın güçlerini birleştirmesiyle kurulan Kent Proje, Kocaeli’nde ilk olacak birçok özelliğe sahip olan Yahya Kaptan Terrace Evler Projesi’nin 1. etabını satışa sundu.

Kent Proje’nin Yuvam Akarca Mevkii'nden satın aldığı arsa üzerine 300 milyon liralık yatırımla başlattığı Yahya Kaptan Terrace Evler Projesi’nde 35 dönümlük alanda 600 konutun yanı sıra kapalı ve açık havuz, sauna, Türk hamamı, spor salonu, basketbol, voleybol ve mini futbol sahaları, etkinlik alanları ile kapalı otopark yer alacak. Ayrıca proje alanı içerisinde Yahya Kaptan Terrace Evler sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılayabileceği büyük bir market, kreş ile ulaşım ve güvenlik endişesi yaşamadan çocuklarını gönderebilecekleri ilkokul ve lisesinin olduğu bir özel okul da bulunacak.

Kocaeli’ndeki en değerli bölgelerin başında gelen Yahya Kaptan’ın hemen yanı başında yer alan Yuvam Akarca Mevkii’nde gerçekleştirilmesi nedeniyle ismini bulunduğu bölgeden alan projeyi önemli kılan bir diğer özellik ise Kocaeli’nde Leed Sertifası’na sahip ilk proje olması… Uluslararası yeşil bina sertifikası anlamına gelen Leed Sertifikası sayesinde projedeki el yıkama suyu bir yerde depolanıp arıtıldıktan sonra geri dönüşümü sağlanarak çevre sulama ve tuvalet rezervuarlarında kullanılmış olacak. Ayrıca konutların çatılarına kurulacak güneş enerjisi panelleri sayesinde yaklaşık 70-80 kilowatt elektrik üretimi sağlanarak, bütün sosyal tesis ve çevre aydınlatmaları da karşılanacak.

4 mimar ile 1.5 yıllık çalışma sonrasında başlanan projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yanı sıra villa tipi evler de yer alacak. Bu evler 70 ila 400 metrekare arasında farklı alternatiflerde olup küçük, orta, büyük ev arayışında olan ailelerin taleplerini karşılayacak. Bütün daireler ve villalarda akıllı ev sistemlerinin yanı sıra yerden ısıtma, özel tasarım mutfak dolapları ile ankestre setler bulunacak.
 
Bir tarafı deniz, üç tarafı doğa manzarasına sahip olan projenin otogara ve TEM bağlantısına mesafesi 1.5 kilometre olmakla birlikte toplu taşıma araçlarının sürekli geçtiği bir konumda yer alıyor. Ayrıca ildeki tüm AVM'lere ise 1 ila 3 kilometre mesafede bulunuyor. Satış ofisi ve örnek dairesi gezilebilen projede birinci sınıf malzeme ve en bilinen markaların ürünleri kullanıldı. Kalitenin her daim en ön planda olduğu, satış sözleşmesine kullanılan malzemelerin yazılmasıyla da garanti altına da alınıyor.
 
http://www.kentproje.com.tr/


Geri Dön