25 / 04 / 2024

terrace evler 1. etap

terrace evler 1. etap

Kocaeli’nin en değerli semtleri arasında yer alan Yuvam Akarca Mevkii’nde yapılan en lüks, leed sertifikalı ve içinde market ile tüm eğitim kurumlarını barındırması sebebiyle birçok ilki buluşturan karma proje Yahya Kaptan Terrace Evler’in 1. etabı lansman öncesi satışa çıktı.

Ucuz krediyle konut alan ev sahiplerine çağrı: 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyona çıktı, kiradan da kar etme!

Konut kredisi faiz oranları şu anda özel bankalarda aylık olarak 2.85 seviyelerinde. Zamanında ucuz kredi ile ev alanlar şanslı. 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyon liraya yükselirken kiralar fahiş fiyatlara yükseldi. 

Koray GYO Erikli Evler 1'in değeri 6 ayda 66 milyon TL arttı! 

Koray GYO Erikli Evleri 1'in değeri Ağustos'dan bugüne 66 milyon TL arttı. Peki Koray GYO Koray GYO Erikli Evleri 1'in 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Sicilya'da 1 Euro'ya satılık konut!

İtalya'nın Sicilya Adası'nda göçlerin durdurulması için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı. Büyük ilgi gören kampanyadan Selin Aras isimli Türk vatandaşı da yararlandı.

Tuzla Beşevler 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Beşevler Mevkii ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Mari E-5'te 1+1 evler 1 milyon 275 bin TL'den başlıyor!

Mari Yapı tarafından Kağıthane'de hayata geçirilen E-5 projesinde yer alan dairelerin satışı devam ediyor. Projede yer alan dairelerin fiyatı 1 milyon 275 bin TL'den başlıyor.

İtalya'da 1 Euro'ya satılık konut!

İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki Bivona kasabasında göçlerin durdurulması için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı.

Ucuz ev almak istedi! Başına gelmeyen kalmadı!

İtalya'da 1 yıldan fazla süredir az nüfuslu terk edilmiş bölgelerde yer alan evler 1 Euro'ya satılıyor. Ancak daha önce yaşanan sıkıntılar yeniden gündeme geldi...

Sicilya'da evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı!

İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki Troina kente yeni sakinler çekmek için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı.

Dünyanın en ucuz evleri burada!

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen bölgelerden biri olan İtalya'nın güneyinde yer alan  Calabria bölgesinde bulunan ve koronavirüs vakasının bulunmadığı Cinquefrondi kasabasında evler 1 dolara satılıyor. 

İtalya'da çılgın proje: Evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı!

İtalya'da başkent Roma yakınlarındaki bir köyde evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan evler için, yeni ev sahiplerinin evlere restorasyon yapması şartı konuldu.

İtalya'da koronavirüssüz kasabada evler 1 dolara satılıyor!

Salgının etkisini kaybetmeye başladığı İtalya'da hayat da normalleşiyor. Ülkenin güneyindeki Calabria bölgesinde bulunan ve Kovid-19 vakasının bulunmadığı Cinquefrondi kasabasında evler 1 dolara evler satılıyor...

Zamlı evler 1.5 aydır alıcı bekliyor!

Konut kredisi faizlerindeki indirimi fırsat bilen bazı ev sahibi ve inşaatçılar fiyatlara zam yaptı. Fakat İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa'ya göre, Ağustos'ta talep düşecek ve evini satamayanlar mecbur fiyatları indirecek...

Tuzla Beşevler 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Beşevler Mevkii ve Yakın Çevresine İlişkin, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

terrace evler 1. etap Haberi

terrace evler 1. etap

Uzun yıllardır sektörde bulunan ve başarılı birçok projeye imza atmış Kent, BC, Soykaya ve Avrupa Yapı’nın güçlerini birleştirmesiyle kurulan Kent Proje, Kocaeli’nde ilk olacak birçok özelliğe sahip olan Yahya Kaptan Terrace Evler Projesi’nin 1. etabını satışa sundu.

Kent Proje’nin Yuvam Akarca Mevkii'nden satın aldığı arsa üzerine 300 milyon liralık yatırımla başlattığı Yahya Kaptan Terrace Evler Projesi’nde 35 dönümlük alanda 600 konutun yanı sıra kapalı ve açık havuz, sauna, Türk hamamı, spor salonu, basketbol, voleybol ve mini futbol sahaları, etkinlik alanları ile kapalı otopark yer alacak. Ayrıca proje alanı içerisinde Yahya Kaptan Terrace Evler sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılayabileceği büyük bir market, kreş ile ulaşım ve güvenlik endişesi yaşamadan çocuklarını gönderebilecekleri ilkokul ve lisesinin olduğu bir özel okul da bulunacak.

Kocaeli’ndeki en değerli bölgelerin...