26 / 04 / 2024

Yalıkavak Luxury Novron sitesinde 6 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Yalıkavak Luxury Novron sitesinde 6 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Muğla İli Bodrum İlçesi Yalıkavak-Gümüşlük istikametinde yer alan Luxury Novron Ardesco Villa Yalıkavak isimli site içerisinde bulunan bahçeli villa icradan satışa çıkarıldı.



Muğla İli Bodrum İlçesi Yalıkavak-Gümüşlük istikametinde yer alan Luxury Novron Ardesco Villa Yalıkavak isimli site içerisinde 6 milyon TL bedel ile icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan villa için ilk ihale tarihi  22 Mayıs 2018 olarak belirlendi. 

Özellikleri : Muğla İl, Bodrum İlçe, 212 Ada, 110 Parsel, GERİŞ Mahalle/Köy, Zemin+1 Kat, 1 Nolu Bağımsız Bölüm DUBLEKS MESKEN. Satışa konu taşınmaz Borum merkeze takribi 20 km, Yalıkavak merkeze takribi 3.5 km mesafede, Yalıkavak-Gümüşlük istikametinde giden Erdemil Caddesinden ayrılan 7.sokağın sonunda yer alan "Luxury Novron Ardesco Villa Yalıkavak" isimli site içerisinde yer aldığı, sitenin eğimli arazi üzerine inşa edilmiş olduğu, evlerin arazi eğimine uygun şekilde oturtulmuş olduğu, yapılan incelemede taşınmazın geniş bahçeli, peyzajı yapılmış, bahçede kendine ait havuzu bulunan (takribi 35 m2) her ne kadar tapu kaydında ana taşınmaz niteliğinde "Bodrumla Dubleks Meskenler" şeklinde belirtilmişse de bodrum katın arazi eğiminin fazlalığı nedeniyle ayıplı olarak ön ve arka cephelerinşn açığa çıkmış olduğu, bodrum katınkat planlarında "Sosyal Alan" olarak gösterildiği, ön cephesine hitap eden geniş bahçe ve ba kata giriş yolunun olduğu, zemin katta ise giriş,antre,mutfak, genişçe salon,ardiye, genel wc, çalışma odası, geniş teras alanı,bu kata hitap eden havuz ve geniş bahçe, bahçe terasının yer aldığı, bina içi merpenle çıkılan 1.katta hol, ebeveyn yatak odası, ebeveny banyosu, 2 yatak odası, 1 genel banyo wc,1 misafir yatak odası, 1 misafir banyosu, ön ve yan cepyehe bakan teras alanlarından meydana geldiği, bina kaliteli işçilik ve malzeme ile inşa edilmiş olduğu, alüminyum doğrama, saten alçı, kaliteli mutfak ve vitrifiye malzeme ile tertiplenmiş olduğu, güvenlikli site, otopark alanı, site içi yürüyüş yollat taş malzeme ile tertiplenmiş olduğu tespit edilmiştir. bodrum kat, tüm teras alanlarıyla birlikte takribi kullanum alanının 450,00 m2 omalkal birlikte net kullanım alanının takribi 300,00 m2 civarında olduğu tespit edilmiştir. Site Belediye hizmetlerinden faydalanan bölge içerisinde yer alıp, denize kuş uçuşu 800 mt. civarındadır. Çevre parsellerde benzer tipte konut amaçlı siteler bulunmakta olup yapılaşma oranı %50 mertebesindedir. Villadan önü kapanmaz deniz ve doğa manzarası bulunmaktadır.

Kıymeti : 6.000.000,00 TL
1. Satış Günü : 22/05/2018 günü 11:00 - 11:05 arası
2. Satış Günü : 22/06/2018 günü 11:00 - 11:05 arası
Satış Yeri : Bodrum Adliyesi 2.İcra Müdürlüğü Koridoru Önü Bitez-Bodrum/Muğla


Satış şartları :
1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşincigünden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir.Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini,rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamınıve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.
2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV,1/2 tapu harcı ileteslim masraflarıalıcıya aittir. Tellâliye resmi, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir.
3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.
4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.
5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.
6- İİK. 127. Md.GÖRE SATIŞ İLANININ TEBLİĞİ: Adresleri tapuda kayıtlı olmayan (Mübrez tapu kaydında belirtilen) alakadarlara takip ilgililerine gönderilen tebligatların tebliğ imkansızlığı halinde işbu satışilanı tebliğ yerine kaim olmak üzere ilanentebliğ olunur. 7- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2017/622 Tlmt. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.23/03/2018


Geri Dön