25 / 04 / 2024

Yamaç Yapı'dan 2 yeni dönüşüm projesi geliyor!

Yamaç Yapı'dan 2 yeni dönüşüm projesi geliyor!

Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, Kağıthane'de iki yeni kentsel dönüşüm projesi hayata geçireceklerini söyledi.



 

Yamaç Yapı tarafından İstanbul’un en hızlı gelişen ve değer kazanan bölgesi Kağıthane’de hayata geçirilen İstova projesinin lansmanı bugün Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleşti.

Toplantıya Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, İstova Satış ve Pazarlama Müdürü Yeliz Toprak, Mimar Uğur Şimşek katıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan Haydar Yamaç, Kağıthane 2018 yılı içerisinde bölgesinde iki yeni kentsel dönüşüm projesine başlayacaklarının müjdesini verdi. Yamaç, projelerin yatırım bedelinin toplamda 100 milyon TL olduğunu da sözlerine ekledi.

Kağıthane bölgesi, son yıllarda hayata geçirilen birçok yeni konut ile yatırımcıların ilgi odağı haline geldiğini söyleyen Yamaç, "Uzun yıllar mesire alanı olan, Kağıthane 1950’den sonra sanayi, fabrikalar bölgesi olarak biliniyordu. Fabrikaların şehir dışına taşınmasıyla birlikte özellikle son on yıldır bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla bölgedeki eski ve sağlıksız yapı stoku da hızla yenileniyor" dedi.

Kağıthane'de 100 milyon TL'lik iki yeni kentsel dönüşüm projesi hayata geçireceklerini söyleyen Yamaç, Kağıthane'nin ulaşım yatırımlarıyla değerlendiğini de sözlerine ekledi.

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön