26 / 04 / 2024

Yapı Kredi zirveden inmiyor! Emekliler böyle promosyon ücreti bir daha gelmez! Fırsatı kaçırmayın

Yapı Kredi zirveden inmiyor! Emekliler böyle promosyon ücreti bir daha gelmez! Fırsatı kaçırmayın

Yapı Kredi, emekliler için bankaların ayarladığı promosyon bedellerinde en yükseği vermek ve müşteri kapmak için cazip tekliflerine devam ediyor. İşte emekli promosyon ödemeleri hakkında merak edilen tüm ayrıntılar.



YAPI KREDİ BANKASI PROMOSYON TUTARLARI NE KADAR?

Yapı Kredi Bankası'ndan  emeklileri sevindireceh haber geldi. 8.500 TL'ye Varan nakit promosyon kampanyası ayrıntıları belli oldu. 3 Mart 31 Mart 2023 tarihleri içinde  SGK emekli aylığını 3 sene süresince Yapı Kredi Bankası'ndan alma garantisi veren emeklilere 8.500 TL bedelinde peşin ödeme yapılacak.

Promosyon taahhütnamesini imzalayan emekliler ilave bir şart almadan aylık maaş bedellerine göre ödeme almaktadır. Yapı Kredi Bankası promosyon bedelleri şu şekildedir:

3.499 TL'ye kadar olan kişiler 4.500 TL
3.500 TL-7.499 TL arasında olan kişiler 5.250 TL
7.500 TL- 9.999 TL arasında olan kişiler 6.750 TL;
10.000 TL’nin üzerinde olan kişiler 7.500 TL nakit promosyon ödemesi alıyor.

Yapı Kredi zirveden inmiyor! Emekliler böyle promosyon ücreti bir daha gelmez! Fırsatı kaçırmayın

İlave ödül taahhütnamesini imzalayan kişiler ise 60 gün içerisinde 2 yeni fatura ödeme emri vermesi halinde aylıklarından bağımsız olarak 250 TL ilave peşin ödemesi almaktadır. Kampanya bağlamında ilk başlangıç tarihini imzalayan vatandaşlar ilave ödül taahhütnamesi için maaş aldığı ayı takip eden ayın ilk günü ve 3 ay sürecek şekilde 0 faiz ile 2000 TL'ye 
kadar esnek hesap limitinden faydalanabiliyor. Kampanyaya müdahil olmak isteyen emeklilerin peşin promosyon ödemesini aldığı ayın son gününe kadar esnek hesaba geçiş yapması lazım.

3 Mart 2023 tarihinde start alan kampanya 31 Mart 2023 tarihine kadar sürecek. Tespit edilen tarihler içinde ilk kez kredi kartı alan veya mevcut kartları ile kampanyaya dahil olan vatandaşlar 500 TL'lik harcamalarına ilave 750 TL promosyon alacak. Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ilave ödül olarak yansıtılacak. Taahhütnamenin iptal edilmesi halinde ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ilk hafta ödemeler hesaplara aktarılacak. Banka promosyon ödemeleri hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar Yapı Kredi resmi internet sitesi üzerinden ayrıntıları öğrenebilir.


Geri Dön