27 / 04 / 2024

Yapı Kredi'den emeklilerden sonra şimdi herkese özel kampanya! Tam 30 bin TL! Hemen bakın!

Yapı Kredi'den emeklilerden sonra şimdi herkese özel kampanya! Tam 30 bin TL! Hemen bakın!

Yapı Kredi, emekli promosyonunda en çok adını duyuran bankalardan biri olurken, diğer müşterilerini de kaybetmemek için inanılmaz bir kampanya başlattı. İşte ayrıntılar...



Vatandaşların artan nakit ihtiyacına yönelik bir kampanya başlatıldı. Yapı Kredi tarafından 30.000 TL’ye kadar anında kredi verilecek. Ayrıca 3 aylık erteleme fırsatı da sunuluyor. Kredi kullandıktan sonra üç ay boyunca geri ödeme yapmanız gerekmiyor. Düşük faiz ve uygun vade seçenekleri de Yapıkredi tarafından tüm müşterilerine sunulacak. 

Yapı Kredi den emeklilerden sonra şimdi herkese özel kampanya! Tam 30 bin TL! Hemen bakın!

YAPI KREDİ 3 AY ERTELEMELİ KREDİ DETAYLARI

Başvuru ve kullanımla ilgili önemli bilgiler veren Yapı Kredi, kredi başvurularını Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden hemen gerçekleştirebileceğinizi belirtti.

  • Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şube kanallarından ihtiyaç kredisi kullanımı yapmak için, kampanya giriş ekranında “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” kampanyası seçilmelidir.
  • Kampanya seçildikten sonra, ilk taksit tarihi; değiştirilmedikçe kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olacak şekilde gelecektir.
  • Kampanyanın azami vadesi ödemesiz dönem dahil 36 ay olup, en fazla 90 gün öteleme seçeneği sunulmaktadır.
  • Ödemesiz dönemlere ait faiz tutarı ilk taksite yansıtılır.
  • Bankamız tarafından tanımlanan ön onaylı limitiniz olması durumunda, limit tutarınıza kadar kredi kullanabilirsiniz. Ön onaylı limitler sonrası tekrar değerlendirme yapılabilir, bankamızca limitleriniz kredi kullanımından önce düşürülebilir veya tamamen iptal edilebilir.
  • Kredi başvurunuz bankamız politikaları çerçevesinde değerlendirilir ve uygun olması durumunda kullandırım yapılabilir. Banka değerlendirmesi sonrasında başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir ya da talep ettiğiniz tutarın altında bir tutarda onaylanabilir.
  • Kullandırım ve başvurunun Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’nden yapılması durumunda “Mobilden ve İnternetten Anında Şubesiz Kredi” menüsündeki tüm koşullar 3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi için de geçerlidir.
Dolar 3 ay sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın, şimdiden hazırlanın!
İş Bankası'ndan dev kampanya! 31 Ekim'e kadar başvuran herkes faydalanacak! Hemen bakın!
Asgari ücret 1 Ocak 2023'te bu kadar olacak! Yeni asgari ücrette bunu kimse beklemiyordu! Şimdi açıklandı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön