19 / 04 / 2024

Yaşam Plus Bağcılar'da 349 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

 Yaşam Plus Bağcılar'da 349 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnşaat sektörünün birçok alanında faaliyet gösteren Diril Group, Diztaş İnşaat olarak İstanbul’un iş hayatının ve ulaşım akslarının kalbinde bulunan Bağcılar’da Yaşam Plus projesini farklı bir konseptle sunuyor.



Hızlı ve yorucu iş temposundan sonra huzuru aradığınız ikinci bir yaşam, sizi Yaşam Plus projesinde bekliyor. İnşaat sektörünün birçok alanında faaliyet gösteren Diril Group, Diztaş İnşaat olarak İstanbul’un iş hayatının ve ulaşım akslarının kalbinde bulunan Bağcılar’da Yaşam Plus projesini farklı bir konseptle sunuyor.


Basın-Ekspres Yolu’nda oluşan yeni yapılaşmayla birlikte bölgedeki otel, rezidans ve lüks konutların artması Bağcılar’ı İstanbul’un yeni merkezi haline getirmiştir. Atatürk Havalimanı ve yapımı devam etmekte olan 3. Havalimanı arasında bulunması; İSTOÇ, İkitelli O.S.B, Masko, Tekstilkent gibi iş merkezlerine yakın olmasının yanı sıra E5 Karayolu, TEM, Basın-Ekspres, O3 gibi önemli güzergahların ortasında yer alması da Bağcılar’ı değerli kılmaktadır.


Yaşam Plus Bağcılar, Yenimahalle’de inşası devam etmektedir. Metro İstasyonu, Otobüs Durağı, Nikah ve Halk Sarayı gibi merkezlere yakınlığıyla merkezi bir lokasyonda bulunmaktadır.


6.632 m2 arsa alanında bir tanesi 13 katlı, üç tanesi 6’şar katlı 4 bloktan meydana gelen Yaşam Plus’ta 2+1, 3+1, 4+1 bahçe katı ve normal kat daire tipleri olmak üzere toplamda 100 daire ve 17 ticari alan yer almaktadır.  Bahçeli 2+1, 3+1 ve teraslı 4+1 keyifli daire tiplerinin yanı sıra geniş balkonlara sahip daire tipleri de bulunmaktadır.



 Yaşam Plus Bağcılar da 349 bin TL den başlayan fiyatlarla!


Yaşam Plus Bağcılar, geniş sosyal donatılarıyla da yatırımcılarına hitap ediyor. Kapalı yüzme havuzu, fitness center, saunalar, buhar odaları, çocuk oyun alanları ve açık spor alanları, kapalı otopark ve güvenliğiyle de eksiksiz bir sosyal donatıya sahip…



İnşaat kalitesi ve modern dış cephesiyle de dikkat çeken Yaşam Plus Bağcılar’da malzeme kalitesi de üst seviyede. En iyi markaların kullanılacağı projede mutfak ankastre seti, banyo ve mutfak dolapları da şıklığıyla göz dolduracak.


Yaz kampanyasıyla birlikte %10 fiyat avantajı sağlanan Yaşam Plus Bağcılar’da, 2.100 TL’den başlayan m2 fiyatları, 349.000 TL’den başlayan daire fiyatlarıyla cazip avantajlar sunuluyor. Ayrıca %25 peşin, 24 ay “0” faizli firma taksitlendirmesi ve 120 aya kadar banka kredili ödeme seçenekleri de mevcut. Fiyatlara KDV’nin de dahil olması yatırımcıları cezbedecek unsurlar arasında…




Yaşam Plus Bağcılar iletişim

Telefon: 444 75 70 

Web: http://yasamplus.com/ 


Geri Dön