28 / 03 / 2024

Yasemin Evleri'nde kar oranı garanti altında!

Yasemin Evleri'nde kar oranı garanti altında!

Firma: Balkaya İnşaat

Proje: Yasemin Evleri

Yasemin Evleri'nden oturum veya yatırım amaçlı alım yapanlara para kazandırma garantisi veriliyor. Proje 12 yıldır sektörde birçok projeye imza atmış olan Balkaya İnşaat tarafından yükseliyor.



Yasemin Evleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın


Beylikdüzü’nün sayfiye yeri olarak da nitelendirilen ve her geçen gün gelişen bölgesi Kavaklı’da şehrin patırtısını arkanıza alıp, yüzünüzü denize döneceğiniz, huzurlu bir yaşam alanı yükselmeye devam ediyor.


“Yasemin Evleri” projesi, inşaat kalitesi ve güvenilirliği ile 12 yıldır sektörde birçok projeye imza atmış olan  Balkaya İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.  


Yasemin Evleri nde kar oranı garanti altında!

Vaad etmiyoruz. Taahhüt ediyoruz!  

Balkaya İnşaat, Yasemin Evler projesinde bir ilke imza atıyor. Projeden oturum veya yatırım amaçlı alım yapanlara para kazandırma garantisi veriliyor. Özellikle İstanbul’da Konut sektörüne yatırım yapanların ortak sıkıntısı, teslimden sonra yatırımlarının gerçek değerine ulaşmamasıdır. Bu kampanya ile Balkaya İnşaat, 14 ay sonra teslim edilecek projede yatırımcının kar oranını garanti altına alarak projesine olan güvenini ortaya koyuyor. Yüzde 30 peşinat ödenen projede yatırım yapanları ise teslimde kötü sürprizler beklemiyor. 


Fiyatların 299 bin TL'den başladığı projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. Kampanya, Nisan ayında geçerli olup detaylar, “Yasemin Evleri” satış ofisinde.


İletişim: 

0212 691 51 00

[email protected]


projeye sor



Geri Dön