19 / 04 / 2024

Yastık altında doları olanlar dikkat! Dolarda son durum: İlk gören kazançlı çıkacak

Yastık altında doları olanlar dikkat! Dolarda son durum: İlk gören kazançlı çıkacak

Dolar kurunda son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yastık altında doları olanlar ilk gören kazançlı çıkacak hemen bakın bugün dolar ne kadar?



BUNU İLK GÖREN KAZANIR

Geçtiğmiz hafta piyasaların gözü Fed'e çevrildmişti. Küresel piyasalarda yatırımcılar, ABD Merkez Bankası’nın faiz artırımlarının ne kadar hızda devam edeceğine dair ipuçları için Jackson Hole toplantısı takip edilmiş, konuşma sonrasında dolar kuru yükselmeye başladı.

Yatırımcılar, Fed’in eylül ayında 75 baz puan faiz artırmasına yüzde 60 olasılık veriyorlar. Küresel piyasalarda dolar Eylül 2002 yılından  bu yana zirve olan 109.29 seviyesinin hemen altında seyretti. 

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti ve yukarı yönlü hareket ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön