18 / 04 / 2024

Yastık altında doları olanlar dikkat! Dolarda son durum: İlk gören kazançlı çıkacak

Yastık altında doları olanlar dikkat! Dolarda son durum: İlk gören kazançlı çıkacak

Dolar kurunda son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yastık altında doları olanlar ilk gören kazançlı çıkacak hemen bakın bugün dolar ne kadar?



DOLAR REZERVLERİ SON DAKİKA

Merkez Bankası'ndan dolar ile ilgili son dakika açıklama geldi. Dün Fed başkanı Powell'ın konuşmalarından sonra dolar/TL kuru yukarı yönlü hareketine devam etti.

Merkez Bankası rezervleri 112,3 milyar dolar oldu. Toplam rezervler 19 Ağustos haftasında bir önceki haftaya göre 1 milyar 488 milyon dolar azalış kaydetti.

19 ağustos itibarıyla Merkez Bankası brüt döviz rezervleri, 1 milyar 72 milyon dolar azalışla 71 milyar 488 milyon dolara kadar düştü. Brüt döviz rezervleri, 12 Ağustos tarihinde 72 milyar 560 milyon dolar seviyesindeydi.

Peki bugün dolar ne kadar? Dolar bugün kaç TL? Dolar kaç TL oldu? Dolarda son dakika neler oluyor? İşte 29 Ağustos 2022 dolar/TL kuru

 Yastık altında doları olanlar dikkat! Dolarda son durum: İlk gören kazançlı çıkacak
DOLAR BUGÜN NE KADAR? DOLAR BUGÜN KAÇ LİRA?

Dolar kuru bugün yurt içi piyasalarda milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Dolar bugün uluslararası piyasalarda 0, yükseldi. 

Dolar/TL alış fiyatı bugün 18,20 TL, satış fiyatı ise 18,2 TL seviyesinde işlem görüyor.

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar 30 TL’yi aşacak! İşte o tarih

Dolar kuru bugün ne kadar? Dolar bugün 28 Ağustos Pazar ne oldu? İşte dolarda son durum!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön