26 / 04 / 2024

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar 30 TL’yi aşacak! İşte o tarih

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar 30 TL’yi aşacak! İşte o tarih

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yine gündemi sarsan dolar tahminlerinde bulundu. Geçer, doların ne kadar yükselebileceği konusunda açıklama yaptı ve 60 liraya ulaşabileceğini söyledi.



Dolar ve altın hakkında yaptığı çarpıcı tahmin ve açıklamalarla tanınan ünlü ekonomist ve piyasa uzmanı Selçuk Geçer çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.

Geçer, kendi Youtube sitesinde yaptığı açıklamada “Dolar yılı 30 TL olarak tamamlarsa öpün başınıza koyun” dedi ve yıl sonu doların 60-70 TL’yi bulabileceğini açıkladı.

Merkez bankasının 18 Ağustos’ta faiz indirimine gitmesiyle birlikte dolar yine bir rekora imza attı. Ancak uzmanlardan gelen dolar tahminleri vatandaşın gözünü korkuttu.

Yaptığı dolar ve altın tahminleriyle tanınan ekonomist Selçuk Geçer, kendi Youtube kanalından yine bomba bir dolar ve gram altın tahmini aktardı.

Geçer, yaptığı açıklamalarda doların yılsonunu 25- 30 TL seviyelerinde tamamlaması halinde “öpün başınıza koyun” dedi.

Yükseliş devam edecek mi?

Selçuk Geçer Fed’in faiz kararlarını da değerlendirdi ve Fed’in ard arda 75 baz puan arttırmasın ardından faiz konusunda kısmaya gideceğini ve geri fren yapacağını belirtti.

Altına eğilim arttı

Geçer, açıklamalarında son zamanlarda dolara olan eğilimin altına kaydığını kaydetti ve doların yükselmesiyle beraber gram altınında yükseleceğini aktardı.

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar 30 TL’yi aşacak! İşte o tarih

Selçuk Geçer’in altın tahmini…

Geçer, "Dolarda beklenen o yükseliş geldiğinde gram altının 1200 lira yıl sonunda 1500 seviyeleri test edecek. Dolar 20 TL ons altın 1800 olduğunda altın yükselmeye devam edecek" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön