24 / 04 / 2024

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar 30 TL’yi aşacak! İşte o tarih

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar 30 TL’yi aşacak! İşte o tarih

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yine gündemi sarsan dolar tahminlerinde bulundu. Geçer, doların ne kadar yükselebileceği konusunda açıklama yaptı ve 60 liraya ulaşabileceğini söyledi.



Gram altın kaç lira olacak?

Yaptığı açıklamalarda dünya genelinde yaşanan ekonomik krizin sonuçlarının Türkiye için ağır olacağını kaydeden Selçuk Geçer, yaşanacak olan krizin daha da derinleşmesi halinde 1000 TL seviyelerinde olan gram altının 2000 TL'lere çıkacağını iddia etti.

Geçer, gerilim sonucunda dirençlerin şimdiden zorlanmaya başladığını dile getirdi ve söz konusu bu durumun Türkiye ekonomisine ciddi zararları olacağını belirtti.

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar 30 TL’yi aşacak! İşte o tarih

Dolar 60-70 TL olabilir

Geçer, uygulanan para politikalarının değişmemesi halinde dolar hareketinin yukarı doğru devam edeceğini dile getirdi ve bu durumun ülkeyi 1994 senedine götüreceğini ardından dolar kurunun 60 TL-70 TL seviyelerine geleceğini aktardı.

Akbank başvuranlara 500 TL veriyor! Sadece 2 gün kaldı!

Kredi kartı kullananlar dikkat! 24 saat içinde başvurun yoksa…

Carrefoursa’da laptoplar görülmemiş fiyatlarda! İhtiyacı olanlar mutlaka baksın! 28 Ağustos 2022 fiyat listesi…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön