25 / 04 / 2024

Yatırımcı, Ağaoğlu'ndan düşük peşinat istedi!

Yatırımcı, Ağaoğlu'ndan düşük peşinat istedi!

Ağaoğlu kampanyası, My Towerland Ataşehir, Andromeda Gold Ataşehir, Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan My Office 212, My Home Küçük Maslak ve Bakırköy 46 projelerini kapsıyor.




Ağaoğlu İstanbul'da hayata geçirdiği konut ve ofis projeleri için sadece 15 gün sürecek kampanya ile yüzde 2 peşinat ve faizsiz ödeme seçenekleri ve yüzde 1 KDV avantajı sunuyor. Kampanya, inşaat süreçleri tamamlanmış anahtar teslim My Towerland Ataşehir, Andromeda Gold Ataşehir, Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan My Office 212 projelerinin yanı sıra devam eden My Home Küçük Maslak ve Bakırköy 46 projelerini kapsıyor. 


22 bin kişiye soruldu Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, iç pazarda düzenli araştırmalarla tüketici beklentilerini sürekli analiz ettiklerini ve yaptıkları bu araştırmalar neticesinde tüketiciler için en uygun kampanyayı geliştirdiklerini söyledi. Rahvalı, "22 bin kişi üzerinde yaptığımız araştırmada gördük ki tüketiciler peşinat ve faiz oranlarında daha uygun koşullar sunulmasını talep ettiler. Biz de tüketicinin sesini dinleyerek tüm projelerimizdeki peşinatları yüzde 2 olarak belirledik ve yüzde sıfır faiz oranlarını tercihlerine sunduk" diye konuştu. 


Rahvalı, Ağaoğlu projelerinin başta Ortadoğu ülkeleri olmak üzere yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline geldiğini belirterek, "Şu ana kadar yabancı alıcılara 800 milyon doları aşan satış gerçekleştirdik" diye konuştu. 



Vatan 





Geri Dön