28 / 03 / 2024

Yatırımcı istedi, Demir İnşaat fuara katıldı!

Yatırımcı istedi, Demir İnşaat fuara katıldı!

5-8 Aralık tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleşecek Emlak Fuarı'nda Demir İnşaat da Demir Romance ve Ayışığı Vadi projeleriyle boy gösterecek. Yatırımcı istedi, Demir İnşaat fuara katıldı...




5-8 Aralık tarihlerinde  CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleşecek Emlak Fuarı'nda Demir İnşaat da Demir Romance ve Ayışığı Vadi projeleriyle boy gösterecek.  Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, fuara katılma kararında yabancı yatırımcıların taleplerinin etkili olduğunu söyledi.


Sektörün en önemli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Emlak Fuarı bu sene 5-8 Aralık tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleşecek. Özellikle Türki Cumhuriyetler, Rusya, Suudi Arabistan, Katar, Ürdün ve Kuveyt'ten gelen katılımcıların 100 milyar dolarlık bir yatırım potansiyelini temsil edecek fuarda Demir İnşaat da Demir Romance ve Ayışığı Vadi projeleriyle yer alacak. Yabancı yatırımcıların talebi doğrultusunda fuara katılmaya karar verdiklerini anlatan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Projelerimiz yerli yatırımcılardan olduğu kadar, yabancı yatırımcılardan da çok talep alıyor. Emlak fuarına katılma kararımızı da gelen bu talepler doğrusunda verdik. Katılımcı profiliyle dikkat çeken fuarı 20 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor” dedi.


Yabancılara kolaylık

3 bini aşkın yabancı yatırımcının ziyaret etmesi beklenen fuarda, toplam 20 bin alanda pek çok proje görücüye çıkacak. Son dönemde İstanbul'un yükselen bölgelerinden Beylikdüzü ‘nün en dikkat projeleri arasında yer alan Demir Romance ve Ayışığı Vadi projeleriyle fuarda görücüye çıkacaklarını belirten Hamit Demir yabancı yatırımcıya sundukları avantajları şöyle anlattı: “Demir İnşaat’tan daire alan yabancılara mütekabiliyet konusunda yardımcı oluyoruz. Türkiye’deki süreci ve formaliteleri onlar için takip ediyoruz. Tapularını ise hemen verebiliyoruz. Öte yandan da sunduğumuz avantajlı ödeme seçenekleri ile ödemede kolaylık sağlıyoruz.

Yatırımcısına yüzde 35’lik kazanç Demir Romance’den Satışa çıktığı Ocak 2013 tarihinden bu yana yatırımcısına minimum yüzde 35’lik kazanç sağlayan Demir Romance’ın, teslim tarihine kadar bu oranı %70’e kadar çıkaracağı öngörülüyor.  




Geri Dön