26 / 04 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları düşüyor!

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları düşüyor!

Altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altın fiyatları geçen hafta aşağı yönlü hareket etti. Bugün ise çeyrek altın güne 817 liradan başladı.



Yatırımcılar tarafından en güvenli yatırım aracı olarak görülen altın, yeni haftanın ikinci işlem gününde de ilgiyle takip ediliyor. Altın fiyatlarında, geçen hafta ons altındaki düşüşe paralel olarak düşüş yaşandı.  Bin 900 dolar seviyelerinde işlem gören ons altın an itibarıyla bin 797 dolarlara kadar geriledi ve altın fiyatlarının da yönünü aşağı çevirdi.

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; geçtiğimiz haftayı dalgalı bir seyirle düşüş içerisinde kapatan çeyrek altın haftanın ikinci işlem gününe 817 liradan başladı. Peki, altın fiyatlarında son durum ne? İşte 27 Temmuz 2021 altın fiyatları...

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gramı haftanın ikinci işlem gününe 494 liradan başladı.  Gram altın fiyatında an itibarıyla düşüş yaşanıyor.

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları düşüyor! 
ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın  bugün 801,90 liradan alınırken, aynı dakikalarda 817,10 liradan da satışa sunuluyor.

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları düşüyor! 
CUMHURİYET ALTINI BUGÜN NE KADAR?

Geçtiğimiz günlerde alış ve satış fiyatı 3 bin liranın üstüne çıkan Cumhuriyet altınının an itibarıyla alış fiyatı 3.199,70 lira, satış fiyatı ise 3.254,70 lira.

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları düşüyor! 

YARIM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Yarım bugün 1.602,90 liradan alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 1.633,10 liradan işlem görüyor.

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları düşüyor! 

22 AYAR BİLEZİK BUGÜN NE KADAR?

22 ayar bilezik bugün alış fiyatı 450,54 lira, satış fiyatı ise 453,65 lirada konumlanmış durumda.

26 Temmuz 2021 altın fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön