26 / 04 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Gayrimenkul hala güvenli liman!

Yatırımcılar dikkat! Gayrimenkul hala güvenli liman!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle yatırım tercihleri değişti. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulun hala güvenli bir yatırım aracı olduğunu açıkladı.



Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle özellikle döviz ve altın kurlarında dalgalanmalar yaşandığını anlatan Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulun hala güvenli bir yatırım aracı olduğunu söyledi.

Yatırımcılar dikkat! Gayrimenkul hala güvenli liman!

KARLILIK SÜRÜYOR

Yeni Asır'da yer alan habere göre; yatırımcıların her zaman için güvenli liman arayışında olduğundan bahseden Kalı, konut sektörünün orta ve uzun vadede karlılığına devam ettiğini açıkladı. Ekonomik veriler değerlendirildiğinde konut satışlarının yükseldiğinden bahseden Kenan Kalı, "TÜİK'in araştırmasına göre Türkiye genelinde konut satışları yaz aylarında artış gösterdi.  İzmir  ise bu satışlarda 3'üncü kent olarak yerini aldı. İnsanlar hala konut alışverişlerini ve araştırmalarını sürdürüyor. Bunu da satış ofislerine gelen ziyaretçi sayısından anlıyoruz. Faizlerde yaşanan bir takım dalgalanmalar gözlemliyoruz buna rağmen gayrimenkul güvenilir bir yatırım aracı olarak varlığını hissettirmeye devam ediyor" açıklamasında bulundu.

YENİ KONUT PROJELERİ YOLDA

Yapı grubundaki markaları MyWay ve MyVia ile herkesin yaşamına kolaylıklar sunacak ve mutlu hissetirecek konutlar üreteceklerini söyleyen Op. Dr. Kenan Kalı, "Herkesin beklentilerine uyacak farklı konseptler geliştirdik. Böylelikle yaşam standartlarını da yükseltmiş olduk. Yapımını sürdürdüğümüz Çiğli MyWay Wins Blue, Alsancak MyWay Deluxe ve önümüzdeki günlerde başlayacağımız MyWay Country Gaziemir ile kente yeni yaşam alanları kazandıracağız" diye konuştu.

Gayrimenkul yatırım için en güvenli liman!

Yatırımlar tekrar gayrimenkule yöneliyor!


Geri Dön