20 / 04 / 2024

konut fiyatları yükselecek mi

konut fiyatları yükselecek mi

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Faruk Akbal, geçen yıl bazı Avrupa ülkeleri, Kanada ve ABD'de yabancıların toplam konut satışından aldığı payın yüzde 10 civarında olduğunu belirterek yabancıya konut satışlarının Türkiye'nin iki katı olduğunu söyledi.

Ev fiyatlarındaki artış durmayacak!

Tüm dünyada koronavirüs salgınıyla beraber emtia fiyatlarında meydana gelen yükselişler, ev fiyatlarının ciddi şekilde artması öngörülerini artırdı. Peki sektör temsilcileri ne diyor? Konut fiyatları artmaya devam edecek mi?

Yatırımcılar dikkat! Gayrimenkul hala güvenli liman!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle yatırım tercihleri değişti. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulun hala güvenli bir yatırım aracı olduğunu açıkladı.

Ev sahibi olmak isteyenler acele edin! Faizler yükseliyor!

Normalleşme sürecinde başlayan düşük faizli, ödeme ertelemeli ve uzun vadeli krediler ağustos sonu itibariyle sona eriyor. Kamu bankaları, kredi kampanyalarına ara verirken, özel bankalar kredi faizlerini yükseltiyor.

Konutta bu fırsat 10 yılda bir gelir!

Kurumsal Office Gayrimenkul Şirketi'nin sahibi Emir Özcan Geçal, 0.64 konut kredisi faiz oranı ile konut almak isteyenler için zamanın daraldığını dile getirdi. 

Vatandaş konut kredisinde 10 yıl vade istedi!

Konut kredisine başvuran 34 bin kişinin yüzde 85’i 10 yıl vade istedi. Başvuruların %98’i 500 bin TL’ye kadar olan kredilere yapıldı. 

Vatandaş mevduattaki parasını konuta çevirmeye başladı!

Düşen kredi faizleri konut satışlarına anında yansıdı. Coldwell Banker ACCE Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, konut kredi faizlerinin düşmesiyle konuta artan talebin çok yoğun olduğunu söyledi.

Konut almak isteyenler elini çabuk tutmalı!

Konut satışları 2018 yılında bir önceki yıla göre yüzde 2.4 azalış kaydetti. TÜİK verilerini göre Türkiye genelinde 2018 yılında 1 milyon 375 bin 398 konut satış sonucu el değiştirdi. 

Konut fiyatlarına zam gelecek!

Eventuum tarafından bu yıl 7'ncisi gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı dün yapıldı. Organizasyona katılan inşaat sektörünün önde gelen temsilcileri konut fiyatlarına zam geleceği mesajını verdi. 

Konut fiyatları yükselecek mi?

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker, 2018 yılında beklenmedik şekilde artan konut fiyatlarını değerlendirdi. Çeker, bu yıl konut fiyatlarında önlerini göremediklerini ancak faizler yükselişe geçerse fiyatlarında yükseleceğini dile getirdi. 

Ev fiyatları 6 ay sonra yükselecek!

Kampanyaya 16 projesiyle katılan KONUT Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Türkiye'de ev fiyatlarının 6 ay sonra yükseleceğini söyledi. 

Konut almak için en uygun dönem!

Tona Yapı ve Safa İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal gerçekleşen seçim sonrası inşaat sektörüne dair açıklamalarda bulundu. Erdal “Yatırım yapmak için en doğru zaman” dedi. 

Konut alanlar hep kazandı!

Konutder Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, gayrimenkul sektörünün önünde kısmi durgunluğun biteceği ve yukarı ivmeleneceği bir dönem olduğunu söyledi.

Yapılacak yeni konutlarla fiyatlar artacak!

Konut satın alma alışkanlıklarını analiz eden GYODER’in raporuna göre, konut alıcıları markalı konut için yüzde 26 fark ödemeyi kabul ediyorlar. 

Kent merkezlerine ucuz konutlar geliyor!

Gayrimenkul sektöründe konut kredi faizleri ve ekonomik koşullardan kaynaklı olarak konut fiyatları eskisi gibi hızlı artmıyor. Genç patronlar ise ucuz konut için merkeze geliyor.

Satılık konut ilanı en çok bu ilde arttı! Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

2024 yılına girilmesiyle birlikte vatandaşlar özellikle konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Ev sahibi olmak isteyenler ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki konut fiyatları ne olacak?

Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 4 ay önce 5 milyon TL olan ev şu anda ne kadar?

TÜİK tarafından açıklanan 2023 Eylül konut satışları rakamlarına göre yüzde 9.5 düşüş kaydedildi. Konut satışlarının azalması ile ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu gündeme tekrar geldi. Peki konut fiyatları ne olur? 

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Beklenen o rakam geldi! Uzman isim peş peşe açıkladı!

Son zamanlarda gümüş fiyatlarının yükselmesi ile yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu araştırırken uzman isimden peş peşe açıklama geldi.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Tarih verildi! Gümüş fiyatları bu kadar olacak

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Gümüş fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Gümüş fiyatları için tarih verildi, gümüş fiyatları bu kadar olacak...

EmlakJet'ten flaş açıkalama: Konut fiyatları yükselirken, seçim beklentileri ertelenmeye yol açtı!

Emlakjet verilerine göre Nisan ayında konut fiyatları yükseldi, seçimlerin etkisi hissedildi. Ankara'nın ilçelerinde satılık arsa fiyatları yüzde 15,3 artış gösterdi. Mersin en çok konut aranan il oldu.

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Altının ons fiyatı 2 bin doların altında! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Altının ons fiyatı 2 bin doların altında işlem görüyor. Piyasalar yakından takip edilmeye devam ediliyor. Peki altın fiyatları yükselecek mi?

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş peş peşe açıkladı!

Altın yatırımından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarını araştırırken aynı zamanda gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? sorularına da yanıt arıyor. İslam Memiş peş peşe açıkladı.

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte rekora koşan gümüş fiyatları bugün de araştırılıyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları.

Altın, dolar değil 10 senenin rekoru konutta! Konut fiyatları yüzde 167.8 yükseldi!

2022 yılına ait konut fiyat verileri geçtiğimiz hafta resmen belli oldu. Altın, dolar değil 10 senenin rekoru konutta! Konut fiyatları yüzde 167.8 yükseldi!

Benzine 62, motorine 1 lira 2 kuruş zam geliyor! Yarın fiyatlar yükselecek! BP, PO, Shell 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Benzin ve motorinde bugün yapılan indirimin ardından yeni bir zam haberi geldi. Benzine 62, motorine 1 lira 2 kuruş zam geliyor! Yarın fiyatlar yükselecek! BP, PO, Total, Shell 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın Kahini İslam Memiş cevapladı! Gümüş yatırımcıları çabuk bakın!

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatları ''yükselecek mi, düşecek mi'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın Kahini İslam Memiş ise gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Gümüş yatırımcıları çabuk bakın!

Altın fiyatları yükselecek mi? sorusuna net yanıt geldi! Tüm bildiklerinizi unutun! Gram altında yeni rekor! Koşun hemen

Yılın son günlerinde altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Dün ons altın 1.833 dolara kadar yükselirken gram altın 1.100 TL seviyesini geçti. Peki altın fiyatları yükselecek mi? İşte net yanıt! Tüm bildiklerinizi unutun! Gram altında yeni rekor rakam! Koşun hemen...

konut fiyatları yükselecek mi Haberi

konut fiyatları yükselecek mi

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Faruk Akbal: , "Avrupa'da yabancıya satış oranı Türkiye'nin iki katı." ifadesini kullandı.

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Faruk Akbal, geçen sene bazı Avrupa ülkeleri, Kanada ve ABD'de yabancıların toplam konut satışından aldığı payın yüzde 10 civarında olduğunu belirterek, "Avrupa'da yabancıya satış oranı Türkiye'nin iki katı." dedi.

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) tarafından yapılan açıklamada, dünyada her geçen yıl büyüyen yabancıya konut satış pazarının Avrupa'da zirveye ulaştığını söyledi.

Yabancıya konut satışında gelişmiş ülkelerin her geçen sene büyümeye devam ediyor.  Açıklamada konuya yönelik değerlendirmelerine yer verilen GİGDER Başkanı Faruk Akbal, geçen yıl İspanya'da yabancıların toplam konut satışından yüzde 9, Portekiz'de yüzde 11 pay aldığını açıkladı.

KANADA'DA 10 EVDEN BİRİ YABANCILARA SATILIYOR

Faruk Akbal "Kanada'da açıklanan son veri 10...