25 / 04 / 2024

Yatırımcının gözü öğrenci ve yaşlılarda!

Yatırımcının gözü öğrenci ve yaşlılarda!

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2018 Raporu geçtiğimiz günlerde yayınlandı. İşte rapordan dikkat çeken ayrıntılar...



 

Yatırımcılar, geliştiriciler, kredi verenler, aracılar ve danışmanlardan oluşan, tanınmış 800'den fazla gayrimenkul profesyonelinin görüşüne başvurulan Urban Lans Institute ve PwC tarafından hazırlanan Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2018 Raporu geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

 

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, gelecek yılın "niş" yatırım alanlarının ilk sırasında öğrenci evleri yer aldı, oteller ikinci, yaşlı yaşam merkezleri ise üçüncü oldu. Listenin devamında da sırasıyla rezidans, paylaşımlı ofis, toplu konut, sağlık ve data merkezleri yer buldu. Raporda, gelecek yıl en fazla yatırım yapılacak şehirler de sıralandı. Yatırım yapılacak şehirlerde ilk sırada Berlin yer alırken, Kopenhag ikinci, Frankfurt üçüncü oldu.

 

Hazırlanan raporda, teknoloji sektörünün önderliğinde hızlı nüfus artışı ve büyüyen ekonomi ve azalan işsizliğin konut, turizm ve lojistik alanlarını öne çıkardığı belirtilirken Frankfurt'un birçok şirketinin şehre göç etmesiyle yükselişini sürdürdüğüne dikkat çekildi.

 

 


Geri Dön