29 / 03 / 2024

Yatırımcıyı en çok o sevindirdi! İşte bu haftanın getiri şampiyonu!

Yatırımcıyı en çok o sevindirdi! İşte bu haftanın getiri şampiyonu!

Seçime artık git gide yaklaştığımız bu günlerde oldukça oynak bir seyir izleyen piyasalarda hangi yatırım araçları kazandırdı, hangisi kaybettirdi?



Finansal yatırımcılar için yine belirsizliklerle dolu bir hafta daha geride kaldı. Peki özellikle artık seçime yaklaştığımız bu günlerde oldukça oynak bir seyir izleyen piyasalarda hangi yatırım araçları kazandırdı, hangisi kaybettirdi?

27 Mart haftası, finansal yatırımcılar açısından yine hareketli günlerin yaşandığı bir işlem haftası oldu.

Peki 27 Mart haftasında borsa, altın, dolar, euro ve diğerleri olmak üzere, yatırımcısına en fazla hangisi kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Yatırımcıyı en çok o sevindirdi! İşte bu haftanın getiri şampiyonu!

BORSA VE ALTINDA HAYAL KIRIKLIĞI

Geride kalan işlem haftasında finansal yatırımcıların gözdesi borsa ile umutların tavan yaptığı altında ne yazık ki umulan olumlu gelişmeler yaşanmadı.

Kısa bir süre önce başlayan hareketlilik nedeniyle yeniden umutlanan borsa yatırımcısı bu haftayı ne yazık ki hayal kırıklığı ile kapamak durumunda kaldı.

27 Mart ile başlayan haftada Borsa İstanbul BIST 100’de işlem gören hisse senetleri haftalık olarak ortalama yüzde 4,35 değer kaybetti.

İşlem haftasında Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, en düşük 4.752,91 ve en yüksek 5.074,03 puanı gördükten sonra haftayı önceki hafta kapanışına göre yüzde 4,35 kayıpla 4.812,93 puandan kapadı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön