26 / 04 / 2024

Yazlık kiraları cep yakıyor!

Yazlık kiraları cep yakıyor!

Kovid-19 salgınıyla beraber turizm sektöründe zor günler yaşandı. Salgın turizm işletmelerinin ve işetme çalışanlarının yanında tatilcilerin ceplerini de yaktı. Yazlık kiraları, yaz sezonunun başlamasıyla beraber uçuşa geçti.



Kovid-19 salgınıyla beraber turizm sektöründe zor günler yaşandı. Salgın turizm işletmelerinin ve işetme çalışanlarının yanında tatilcilerin ceplerini de yaktı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye’nin gözde tatil kesimlerinde otel ve kiralık ev fiyatları uçtu. 

Yazlık kiraları cep yakıyor!

Kovid-19 salgınıyla beraber turizm sektörü zora girdi. Otel fiyatlarındaki artış nedeniyle kiralık evlere yönelen kişiler, kiralık ev fiyatlarındaki yükselişe de şaşırdı. 

YAZLIK KİRALARI DA CEP YAKIYOR

Günlük yazlık konut kiralamalarında fiyatlar uçmuş durumda. Yaz sezonunun başlaması ve kalabalıktan uzak tatillerin revaçta olması sebebiyle yazlık evlere rağbet arttı. Artan rağbet fiyatları da uçurdu. 

Yazlık kiraları cep yakıyor!

Bir emlak sitesi tarafından hzırlanan verilere göre; Muğla sınırlarında konumlanan en ucuz 2 oda 1 salon günlük kiralık yazlık fiyatı 500 Türk Lirasıyken, en yüksek fiyat 60 bin Türk Lirası bandına kadar artıyor. 

Yazlık kiraları cep yakıyor!

Turizmin cenneti Antalya’da ise bu fiyat günlük 350 Türk Lirası'ndan başlıyor.

Ev alacaklar dikkat! Fiyatlar uçtu!

Yazlık ev alacaklar bu 5 maddeye dikkat!


Geri Dön