28 / 03 / 2024

YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi'ne ödül!

YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi'ne ödül!

Londra'da düzenlenen European Property Awards'a ödüle layık görülen YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi "en iyi ofis mimarisi" dalında ödül kazandı.



Yazgan Mimarlıkça tasarlanan YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde (European Property Awards) "en iyi ofis mimarisi" dalında ödül kazandı. Anadolu Ajansı'nda yer alan haberde YDA Group'tan yapılan yazılı açıklamaya yer verildi. 

 

YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi ne ödül!

 

Londra'da düzenlenen European Property Awards'a ödülü YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Yazgan Mimarlık Kurucu Ortağı Kerem Yazgan ve YDA Group iştirakleri Yönetim Kurulu Üyesi Melikhan Cüneyt Arslan aldı. 

 

YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi ne ödül!

 

Projenin mimarı Kerem Yazgan, "YDA Center, modern bir mimari bakış açısıyla başkentin kalbinde oluşturulan kentsel plazayla birlikte yükseliyor. Boşluklarla şekillenen high-flat ofis ve park alanlarıyla hem yakın çevresine hem de şehre görsel olarak açılıyor. Projenin kentsel mimarisiyle sadece bir iş merkezi değil, mekansal, görsel ve sosyal anlamda Ankara'da yılın her günü yaşanacak bir merkez, canlı bir kent mekanı yaratılıyor."  şeklinde konuştu.

 

YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi ne ödül!

 

Yazgan, projenin sosyal boyutuna da dikkati çekerek, "YDA Center; kentsel plaza, farklı kotlarda avlular ve bu avluları bağlayan sokakların açıldığı, insanlara farklı alternatif yürüyüş yolları, vistalar, platformlar, çekim noktaları sunuyor. Metro ve Ankaray istasyonuyla ticari alanlar, kafeler, restoranlar, ofis girişleri ve peyzaj alanlarını birbirine bağlayan sosyal bir kent mekanı. Proje, güneyinde bağımsız bir parselde, yaklaşık 13 bin metrekare peyzaj alanında restoran, kafe ve çok amaçlı etkinlik alanıyla kapalı bir otopark barındırıyor. Yoğunluğun olduğu Çukurambar'da kentsel plazayla nefes alma mekanları yaratacak ve tüm bölgeye hizmet edecek bir kent parkı bulunuyor. YDA Center'ın en yüksek noktasında ise kent panoramasına her yönden hakim, Ankara'nın sosyal hayatında ayrıcalık yaratacak bir çatı restoran yer alıyor. YDA Center, hem mimarisiyle hem de kent yaşamına katkılarıyla rakipsiz bir proje olarak hayata geçiyor." ifadelerinde bulundu.


 


Geri Dön