19 / 03 / 2024

YDA İstanbul Veliefendi 2. etap fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor!

YDA İstanbul Veliefendi 2. etap fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor!

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

Proje: The İstanbul Veliefendi

Zeytinburnu'nda yükselen 15 blok ve 1 rezidanstan meydana gelen The İstanbul Veliefendi projesinde, 486 daire bulunuyor. Projede yer alan 2. etap dairelerin satışları devam ediyor.



The İstanbul Veliefendi 2. etap satışları devam ederken projede yer alan daireler yeni yılda sahiplerine teslim edilecek. 15 blok ve 1 rezidanstan oluşan projedeki daire tipleri 2+1, 3+1, ve 4+1 olarak dizayn edildi. The İstanbul Veliefendi, Bakırköy Sahil Yolu’na sadece 1 dakika mesafede bulunuyor.


Peyzaj dizaynıyla içerisinde yer alan göletler ve su yollarıyla çeşitli ortak yaşam alanlarına sahip olan İstanbul Veliefendi projesi, kuru temizleme ve kuaförden, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzuna, vale parking hizmetlerinden, fitness center, oda servisi, bellboy, concierge, lounge, reception'a kadar geniş kapsamlı hizmetler sunuyor.


68 bin 33 metrekare alanda hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi'de konut fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösterirken satışları devam eden projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


İnşaası  YDA Grup ve Kuruluş İnşaat  tarafından gerçekleştirilen  The İstanbul Veliefendi  Konutları'nın ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade yapılabiliyor. 


The İstanbul Veliefendi bünyesindeki 2. etap konut fiyatları 3+1'ler 1 milyon 200 bin TL ile 1 milyon 600 bin TL, 4+1'lerde ise 1 milyon 400 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiyor. 


The İstanbul Veliefendi nerede?

Adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


The İstanbul Veliefendi satış ofisi iletişim

Telefon: 0212 558 13 13

Web: http://www.theistanbulveliefendi.com

Merve Sinop/Emlakkulisi.com





projeye sor



Geri Dön