18 / 04 / 2024

Yeni Havalimanı 55 bin kişiye eş zamanlı hızlı internet sunacak!

Yeni Havalimanı 55 bin kişiye eş zamanlı hızlı internet sunacak!

Türkiye’nin stratejik konumunu daha da güçlendirecek olan İstanbul Yeni Havalimanı, akıllı teknolojilere uygun, yenilikçi ve güçlü bilişim altyapısıyla dikkat çekiyor. 



Türkiye'yi ulaşım ağında dünyanın en önemli merkezlerden biri haline getirecek olan İstanbul Yeni Havalimanı, yenilikçi ve akıllı teknolojilere uygun altyapısıyla dikkat çekmeyi başarıyor. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Netaş’ın kurduğu teknolojik altyapı sayesinde İstanbul Yeni Havalimanı’nda 55 bin kişiye eş zamanlı, kesintisiz, hızlı ve güvenli internet sağlanacak. Böylece, pasaport, gümrük noktaları ile check-in kontuarlarında bekleme süreleri azaltılabilecek.

Netaş CEO’su C. Müjdat Altay, “Cumhuriyetimizin 95’inci yılını, ülkemizi uluslararası alanda yeni bir zirveye taşıyacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılışı ile kutluyoruz” diye açıklama yaptı. 

Altay, İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili olarak şunları söyledi: “İstanbul Yeni Havalimanı, sadece Türkiye’nin stratejik konumunu güçlendirmekle kalmayacak, aynı zamanda ülkemizin dijital dönüşümü için de önemli bir eşik olacak. Biz de mühendislerimizle birlikte küresel ölçekteki bu projede kritik bir rol üstlendik ve İstanbul Yeni Havalimanı’nın teknolojik altyapısını ördük.” 


İstanbul Yeni Havalimanı'da tarihi açılış öncesi son görüntüler!

İstanbul Yeni Havalimanı bugün açılıyor!

İstanbul Yeni havalimanının bağlantı yolu bugün açılıyor!
 


Geri Dön