26 / 04 / 2024

Yeni Mercedes EQS güncel fiyatları kaç TL? İşte 30 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yeni Mercedes EQS güncel fiyatları kaç TL? İşte 30 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de alıcı kitlesi oldukça fazla olan Mercedes'in Yeni EQS modelinin Mayıs ayı fiyatları belli oldu. Peki, Mercedes EQS özellikleri neler, fiyatları ne kadar? Mercedes Yeni EQS 100 km ne kadar yakıyor? İşte Mercedes Yeni EQS dair detaylar...



Dünyaca ünlü Alman otomotiv devi Mercedes-Benz, yeni EQS modelinin Mayıs 2022 fiyat listesi belli oldu. Yüksek donanımlara sahip olan Yeni EQS, elektrikli özelliği ve eşsiz ve kusursuz tasarımıyla alıcısını bekliyor.

Yeni Mercedes EQS güncel fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi...

MERCEDES YENİ EQS ÖZELLİKLERİ

Mercedes Yeni EQS, bir sedan modelinden çok daha fazlası olacakmış hissiyatı veriyor. Şık ve sportif havasıyla dikkat çekmeyi başaran otomobil özel radyatör ızgarası ve Led ışık bantları ile modern bir görüntü sunuyor.

Mercedes'in bu yeni modeli iç mekanı, diğer otomobillerde olmayan bir çok özelliğe sahip. Mercedes EQS'in kalbi, elektrikli yüksek voltajlı bataryası olarak tanımlanıyor.

MERCEDES YENİ EQS 100 KM NE KADAR YAKAR?

Araç 0'dan 100 km/s hıza 5.0 saniyede ulaşıyor ve bu elektrikli aracı maksimum 180 km/s hıza çıkabilecek şekilde sınırlandırmışlar. 0 emisyon üreten doğa dostu bu elektrikli araç 112 kwh bataryaya sahip ve fabrika verilerine göre 100 kilometre'de 80 kWh enerji tüketiyor.  Peki Peki Mercedes EQS fiyatları ne kadar?  İşte Mercedes Yeni EQS 30 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön