26 / 04 / 2024

Yeni Suzuki Swift’le dolu dolu yaşa! Suzuki Swift 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Yeni Suzuki Swift’le dolu dolu yaşa! Suzuki Swift 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Suzuki Swift’de bulunan gelişmiş ön algılama sistemleri, ön cama takılı bir monoküler kamera ve lazer sensör sistemi kullanır. Japon otomotiv devi Suzuki’nin yeni gözdesi Swift Hibrit’in Ekim 2022 fiyat listesini sizin için hazırladık.



Orta ve uzun mesafeye kadar performans gösteren ve karşısındaki yayaları tespit edebilen bir monoküler kamerayla kısa mesafede ve gece koşullarında dahi tespit sağlayan bir lazer sensör, çarpışma önleyici frenleme fonksiyon sistemi, şeritten ayrılma uyarı fonksiyonunda, uzun far destek fonksiyonu ve yalpalama uyarı fonksiyonu uygulamalarını da destekler. 

Suzuki Swift Hibrit'te 82 PS güç ve 107 Nm tork yaratan 1.2 L benzinli motorla birlikte, entegre marş alternatörü bulunuyor. Motor özellikli bu alternatör gerektiği durumlarda ise benzinli motora destek sağlar. Suzuki Swif Hibrit'te CVT şanzıman modeli kullanılmıştır.

Suzuki Swift Hibrit şehir içi 4.6 litre, şehir dışı 3.9 litre ve ortalama 4.1 litre yakıt tüketmektedir. Maksimum hızı 175 km/s olup, 0-100 km hızlanması ise 12.2 saniyedir.

Suzuki Swift Hibrit, GL Techno ve GLX Premium donanım paketleriyle kullanıcıya satılmaktadır. HHC (Yokuş Kalkış Desteği), TSR (Trafik İşareti Tanıma Sistemi), LDWS (Şerit Takip İhlal ve Uyarı Sistemi ), BSM (Kör Nokta Uyarı Sistemi), Arka Park Sensörleri, RCTA (Geri Manevra Trafik Uyarı Sistemi), HBA (Uzun Far Asistanı), TPMS (Lastik Basınç Uyarı Sensörü), LCD Yol Bilgi Ekranı, 9.0'' Dokunmatik Multimedya Sistemi ve Navigasyon, ACC (Adaptif Hız Sabitleyici), Geri Görüş Kamerası, Led Gündüz Farları özellikleri standart olarak sunulmaktadır.


Geri Dön