19 / 04 / 2024

Gamer telefonu Tecno Pova Neo'ya Carrefoursa'dan indirim! 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gamer telefonu Tecno Pova Neo'ya Carrefoursa'dan indirim! 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en beğenilen teknoloji marketlerinden Carrefoursa, Tecno'nun son dönemde fiyatı artmaya başlayan en yeni telefonu Tecno Pova Neo için özel web indirimi yaptı! Peki Carrefoursa Tecno Pova Neo'nun fiyatı ne kadar? 9 Ekim 2022 fiyat listesi...



Türkiye'nin en beğenilen teknoloji marketlerinden Carrefoursa, Tecno'nun son dönemde fiyatı artmaya başlayan en yeni telefonu Tecno Pova Neo için özel web indirimi yaptı! Bu kampanyadan yararlanmak için akıllı telefonunuzu satın alırken Carrefoursa kartınızı kullanmanız yeterli.

Güç kesintileri oyun deneyiminizi bozuyor mu? POVA, büyük kapasiteli 6000 mAh pile sahiptir. Böylece cihazın Super Battery Lab sayesinde güç kablolarını dert etmeden rahat bir şekilde oyun oynayabilirsiniz.

Gamer telefonu Tecno Pova Neo ya Carrefoursa dan indirim! 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

Uzun bekleme süresi, 17 saate kadar oyun oynama, 24 saate kadar müzik çalma, 20 saate kadar video oynatma, 40 saate kadar konuşma süresi ve 15 saate kadar web'de gezinme. POVA 5G, 18W Lightning şarjı desteklediğinden pil endişelerinizi bir kenara bırakın! 15 dakika şarj ederseniz 3 saat Clash of Clans oynayabilir veya 12 saat müzik dinleyebilirsiniz.

Panther Engine ile oyun daha dinamik ve verimli. Güçlü özellikleriyle, motor yüksek yenileme hızına ve dinamik kontrol yapılandırmasına izin verdiği için kullanıcılar ortalama oyun deneyimlerini geliştirebilirler. Oyun yükseltici; Reklamsız, profesyonel ve sürükleyici oyun deneyimi... Tüm bunlar, en iyi oyun deneyimi için POVA 5G'ye eklendi. Ayrıca oyun seslerini farklı önceden ayarlanmış ses örnekleriyle değiştirir, böylece daha ilginç oyun efektleri oluşturmak istiyorsanız farklı sesler arasında geçiş yapabilirsiniz.

13 MP HD görüntüleme sistemi, mükemmel görüntü işleme ile kristal netliğinde görüntüler dünyasını parmaklarınızın ucuna getirir ve hayatın çarpıcı ayrıntılarını yakalar. Yapay zeka destekli bu kamerayla en iyisini yakalayın.

Peki Carrefoursa Tecno Pova Neo'nun fiyatı ne kadar? 9 Ekim 2022 tarihi itibariyle fiyat listesi budur...
 


Geri Dön