26 / 04 / 2024

Yeni yılda eski eşyalarınızı bırakın pratik depo saklasın!

Yeni yılda eski eşyalarınızı bırakın pratik depo saklasın!

Eşyalarınızın güvenli ve profesyonel olarak saklanmasına yarayan ve anahtarı sadece sizde bulunan, sigortalı bir depolama hizmeti veren Pratik Depo, yeni yıl ile beraber geride kalan eşyalarınızı sizin için depoluyor.



Depolama ihtiyaçlarının ötesine geçen ve eşyanızın sahip olduğu değere değer katan çözümler geliştiren Pratik Depo, yeni yılla birlikte saklamak istediğiniz her türlü eşya için depolama hizmeti veriyor. Pratik Depo’nun eşya yönetim çözümlerinde ihtiyacınızdan fazlasını bulabilmek mümkün. Pratik Depo sizin yerinize eşyalarınızın fotoğraf ve video kaydını alıyor, koliliyor, sigortalı bir şekilde taşıyor ve istediğiniz süre boyunca saklıyor. İstediğiniz her an da tek telefonunuzla kapınıza getiriyor ya da istekleriniz doğrultusunda satılması için eşyanızı değerlendiriyor. Yeni yılla beraber siz de eskimiş ya da sıkıldığınız eşyalarınızı Pratik Depo’ya emanet edebilir, eşyalarınızı Pratik Depo güvencesi ve benzersiz olanakları ile dilediğiniz gibi yönetebilirsiniz.


+1 Oda ile Eşyalarınızı Siz Yönetin!


Pratik Depo ile şimdi evinizin bir odası daha var! Pratik Depo’nun benzersiz hizmeti +1 Oda ayrıcalığıyla evinizde ya da işyerinizde eşyalarınızı en verimli şekilde kullanmanız ve istediğiniz her an eşyalarınıza ulaşabilmeniz mümkün. Saklamak istediğiniz eşyalarınızı ihtiyacınıza özel çözümlerle depolayabilir, istediğiniz zaman 4 saat içinde kapınıza getirtebilir ve de dilerseniz satabilirsiniz.  Artık siz de +1 Oda ile neyi nerede saklayacağınız ya da ya bir gün ihtiyacım olursa gibi kaygıları bir tarafa bırakın ve 444 DEPO (3376) numaraları telefondan Pratik Depo’ya ulaşın.


Geri Dön