25 / 04 / 2024

pratik depo irtibat

pratik depo irtibat

Eşyalarınızın güvenli ve profesyonel olarak saklanmasına yarayan ve anahtarı sadece sizde bulunan, sigortalı bir depolama hizmeti veren Pratik Depo, yeni yıl ile beraber geride kalan eşyalarınızı sizin için depoluyor.

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu Çobançeşme Depo alanı imar planı askıya çıktı!

Bakırköy - Beylikdüzü Metro Hattına ( Çobançeşme Depo alanı ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

KİPTAŞ depo konut projeleri başlatacak!

KİPTAŞ, gayrimenkul sektöründe çığır açacak yeni bir adım atıyor. KİPTAŞ İstanbul’un şehircilik anlayışına katkı sağlayacak depo konut projelerini hayata geçirecek. 

Reysaş GYO Çayırova 12 depo iskan belgesi alındı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde yer alan Çayırova 12 Depo'nun yapı kullanma izin belgesini aldı...

Gaziantep'te 5.6 milyon TL'ye icradan satılık depo!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi, Aktoprak Mahallesi'nde yer alan  4 katlı betonarme depo ve arsası 5 milyon 633 bin 704 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Silivri'de 3.9 milyon TL'ye icradan satılık depo!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Çanta-Fatih Mahallesi'nde yer alan depo ve arsası vasıflı gayrimenkul 3 milyon 902 bin 598 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Speedy Lojistik Depo Ve Antrepoculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Speedy Lojistik Depo Ve Antrepoculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kale tarafından kuruldu. 

Pratik Mimarlık Ve Elektrik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pratik Mimarlık Ve Elektrik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ersoy tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Çayırova Şekerpınar'da depo inşa edecek!

Reysaş GYO Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar Mahallesi'nde 14 bin 703,44 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek 20 bin 523 metrekarelik lojistik depo yapımı için inşaat yapı ruhsatını aldı.

Reysaş GYO Sarıçam'da 900 bin TL'ye depo yaptırıyor!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Adana İli Sarıçam İlçesi Suluca Mahallesi'nde 900 bin TL'ye depo yaptırıyor. 

Reysaş kapalı depo alanını 310 bin metrekare artıracak!

2017 yılı içerisinde Esenyurt, Orhanlı 6, Çayırova 12 ve 13, Lüleburgaz projelerini bitirmeyi hedefleyen Reysaş, bu projeler bittiğinde kapalı depo alanını 310 bin metrekare daha artmış olacak.

pratik depo irtibat Haberi

pratik depo irtibat

Depolama ihtiyaçlarının ötesine geçen ve eşyanızın sahip olduğu değere değer katan çözümler geliştiren Pratik Depo, yeni yılla birlikte saklamak istediğiniz her türlü eşya için depolama hizmeti veriyor. Pratik Depo’nun eşya yönetim çözümlerinde ihtiyacınızdan fazlasını bulabilmek mümkün. Pratik Depo sizin yerinize eşyalarınızın fotoğraf ve video kaydını alıyor, koliliyor, sigortalı bir şekilde taşıyor ve istediğiniz süre boyunca saklıyor. İstediğiniz her an da tek telefonunuzla kapınıza getiriyor ya da istekleriniz doğrultusunda satılması için eşyanızı değerlendiriyor. Yeni yılla beraber siz de eskimiş ya da sıkıldığınız eşyalarınızı Pratik Depo’ya emanet edebilir, eşyalarınızı Pratik Depo güvencesi ve benzersiz olanakları ile dilediğiniz gibi yönetebilirsiniz.


+1 Oda ile Eşyalarınızı Siz Yönetin!


Pratik Depo ile şimdi evinizin bir odası daha var! Pratik Depo’nun benzersiz hizmeti +1 Oda ayrıcalığıyla evinizde ya...