27 / 04 / 2024

Yeniköy ve Kemerköy termik santrallerine 6 talip!

Yeniköy ve Kemerköy termik santrallerine 6 talip!

Kemerköy ve Yeniköy termik santralleri için Park Holding AŞ, Çelikler Taahhüt İnşaat-Kalyon İnşaat, Limak İnşaat, Elsan Elektrik Gereçleri, IC İçtaş ile Konya Şeker başvuru yaptı....




Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Kemerköy ve Yeniköy santralleri için açılan ihaleye 6 katıylımcı teklif verdi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; "Özelleştirme kapsam ve programında bulunan; Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'ye ait; Kemerköy Termik Santrali ile Kemerköy Termik Santrali tarafından kullanılan taşınmazların, Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'ye ait; Yeniköy Termik Santrali, Yeniköy Linyitleri İşletmesi tarafından kullanılan taşınır ile taşınmazlar, Yeniköy Linyitleri İşletmesi'nin üzerinde bulunduğu taşınmazlar ile Yeniköy Termik Santrali tarafından kullanılan taşınmazların "Satış" yöntemi ile İlgili Maden Ruhsatları ve bu Ruhsatların kapsadığı Maden Sahaları ile Kemerköy İskelesi ve geri sahasında bulunan taşınmazların (Kemerköy Liman Sahası) "İşletme Hakkının Verilmesi" yöntemi ile bir bütün halinde özelleştirme ihalesine 10.04.2014 tarih, saat 17:00'ye kadar başvuran katılımcılar aşağıda belirtilmiştir. 

Önyeterlilik ve Teklif İçin Başvuran Katılımcılar: Park Holding A.Ş. 

Çelikler Taahhüt İnşaat ve Sanay A.Ş. -Kalyon İnşaat Sanayi ve Tica ret A.Ş. Ortak Girişim Grubu Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 

Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. 

IC İçtaş Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. 

Konya Şeker Sanayi ve Ticaret A.Ş". 



Medya Yenigün


Geri Dön