20 / 04 / 2024

Yenimahalle yeni projeler için gün sayıyor!

Yenimahalle yeni projeler için gün sayıyor!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, hizmete giren ve girecek olan büyük yatırımlarla ilçede yaşamanın ayrıcalık olacağını söyledi. Yatırımlardan biri olan Ankara Evi'nin klasik pazar anlayışına yeni bir boyut kazandıracağı kaydedildi...




Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, hizmete giren ve girecek olan büyük yatırımlarla ilçede yaşamanın ayrıcalık olacağını söyledi. 


Ankara kültürünü yaşatacak, Başkentlilerin aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirecekleri  Ankara  Evi, Türkiye’de klasik pazar anlayışına yeni bir boyut kazandıracak Yenimahalle Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi, vatandaşlara yaz-kış havuz keyfi sunacak yarı olimpik Batıkent Yüzme Havuzu, yaşlılara ikinci baharlarını yaşatacak İkinci Bahar Yaşlı Yaşam Merkezi ve hasta yakınlarına sıcak bir yuva olacak Onkoloji Hastanesi Misafirhanesi önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. 4 bin 300 metrekare alan üzerine kurulan ve tamamlanma noktasına gelen Ankara Evi, Başkentlilerin yeni adresi olacak. Vatandaşların güzel vakit geçirmeleri için her türlü ayrıntının düşünüldüğü mekan, ziyaretçilerine muhteşem bir şehir manzarası sunacak.


PAZARDA HUMMALI ÇALIŞMA


İnşaatları büyük ölçüde tamamlanan Yenimahalle Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’nde hummalı çalışmalar aralıksız devam ediyor. 14 bin metrekare alana kurulan, yaklaşık 10 milyon liralık dev yatırım, içerisinde barındırdığı unsurlarla klasik pazar anlayışına yeni bir boyut kazandıracak. Her ayrıntıyı düşünerek hazırlanan tesiste vatandaşların hem oturup sohbet edecekleri hem alışveriş yapacakları hem sosyal aktivitelerde bulunacakları alanlar yer alacak.


YARI OLİMPİK HAVUZ


Batıkent’te yapılan, 5 bin metrekare alana kurulan içerisinde fitness salonu, kafeterya, yarı olimpik havuz ve eğitim havuzu, güneşlenme terası ile sauna yer alacak tesis, vatandaşlara yaz kış havuz keyfi sunacak.


HASTA YAKINLARINA MÜJDE


Tamamlanmaya gün sayan Onkoloji Hastanesi misafirhanesi, hasta yakınlarının konforu için her ayrıntı düşünülerek hazırlandı. Toplamda 128 kişi yatak kapasiteli olan misafirhanede birer, ikişer ve üçer kişilik oda seçenekleri yer alıyor. Banyolarından televizyonlarına kadar her ayrıntının düşünüldüğü merkezde ayrıca restoran, internet kafe ve otopark da bulunuyor.


YAŞLILARA HİZMET


Yaşamkent’te inşaatları devam eden 168 kişi kapasiteli İkinci Bahar Yaşlı Yaşam Merkezi de yakında hizmete girecek. 12 bin 740 metrekare alana kurulan ve içerisinde yaşlıların konforu için her ayrıntının düşünüldüğü merkez, yaşlılara dört dörtlük bir hizmet verecek.


KALICI ESERLER


İnsan odaklı hizmet üreterek belediye imkanlarını vatandaşlar için seferber ettiklerini anlatan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçeye kalıcı eserler bırakma gayretinde oldukların söyledi. Dil, din, ırk ayrımı yapmadan güler yüzlü hizmet anlayışıyla herkesi kucakladıklarını kaydeden Yaşar, “Ne söz verdiysek onu yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz.” dedi.


Malatya Gerçek


Geri Dön