29 / 03 / 2024

Yenişehir'deki gökdelenler ne kadar aralıklarla yerleştirilecek?

Yenişehir'deki gökdelenler ne kadar aralıklarla yerleştirilecek?

Yenişehir'deki gökdelenler ne kadar aralıklarla yerleştirilecek sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Toplam 453 milyon metrekare alana yayılan Yenişehir projesinde 5'i karayollarını 5'i iki yakayı bağlayacak 10 adet köprü inşa edilecek



Yenişehir'deki gökdelenler ne kadar aralıklarla yerleştirilecek sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. Yenişehir projesinde serbest bölge, camii, küçük tekneler için marina, gösteri merkezi, kültür merkezi, müze ve sergi alanları, park ve rekreasyon alanları yer aıyor.


Yeni Şehir projesinin 46 kilometre yüksek tepelerinde 460 adet yüksek yapı inşa edilecek. Tepe ile kanal arasında kalan alanda ise apartmanlar, villalar ve teras evler bulunacak.


Yeni Şehir projesi 50 milyar dolar yatırım bedeliyle kurulacak. 7 milyon 500 bin kişinin yaşayacağı Yenişehir İstanbul projesi 453 milyon metrekare alan üzerine yayılıyor.


Yenişehir'deki gökdelenler ne kadar aralıklarla yerleştirilecek?

Yenişehir'deki gökdelenler ne kadar aralıklarla yerleştirilecek sorusuna 100'er metre aralıklarla yanıtı veriliyor. Gökdelenlerin inşa edileceği alanda 50 metre genişliğinde 8 şeritli yollar yapılacak. Yolların altında ise 160 bin araçlık otopark yer alacak.


60 soruda Kanal İstanbul ve Yenişehir için tıklayınız


Kanal İstanbul projesinin videosu için tıklayınız


Yenişehir deki gökdelenler ne kadar aralıklarla yerleştirilecek?


Geri Dön