26 / 04 / 2024

Yenitepe Kadıköy'ün metrekaresi 5 bin 450 lira!

Yenitepe Kadıköy'ün metrekaresi 5 bin 450 lira!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

20 yılı aşkın süredir gayrimenkul sektöründe çok özel projelere imza atan Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat, İstanbul'un merkezi Kadıköy Fikirtepe'deki 'Yenitepe Kadıköy' projesinde tecrübelerini bir araya getirdi...



20 yılı aşkın süredir gayrimenkul sektöründe çok özel projelere imza atan  Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa  İnşaat, İstanbul'un merkezi Kadıköy Fikirtepe'deki 'Yenitepe Kadıköy' projesinde tecrübelerini bir araya getirdi. Türkiye'nin sembol yapıları arasına giren pek çok projede imzası bulunan Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nın en merkezi lokasyonu Kadıköy Fikirtepe'de yer alan  Yenitepe Kadıköy  projesinde talep toplamaya başlıyor. Tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yürütülen modern çizgilere sahip proje, 5 kat baza ve 21 katlı 4 adet bloktan oluşacak. Geniş ölçekli prıje, 24 ay gibi kısa bir sürede tamamlanacak. Metrekaresi 5 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla talep toplanmaya başlanan Yenitepe Kadıköy projesi kapsamında 1.100 konut inşa edilecek. Yenitepe Kadıköy projesinde büyüklükleri 67- 250 metrekare arasında değişen 1+0, 1+1, 2+1 ve 4+1 daire tipleri mevcut. 


Yenitepe Kadıköy ün metrekaresi 5 bin 450 lira!


Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat, Kadıköy Fikirtepe'de konut, ofis ve ticari alanların bulunduğu 'Yenitepe Kadıköy' projesini hayata geçiriyor. Merakla beklenen projede A+ kalitesinde 1.100 konut inşa edilecek. Metrekaresi 5 bin 450 liradan başlayan fiyatlarla talep toplanan Yenitepe Kadıköy ile ilgili konuşan Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu ," Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde halkımızın güvenli konutlarda yaşayabilmesi Nuhoğlu İnşaat olarak bizim en temel önceliklerimizden bir tanesi. Bu proje ile bölgenin bugünkü çehresi, yeni modern şehircilik kapsamında değişecek. Fikirtepe , İstanbul'un en gözde semti olacak" dedi. 


Telefon: 444 4 616

Web Adresi: www.yenitepekadikoy.com




projeye sor



Geri Dön