19 / 04 / 2024

Yeşil GYO'dan PES açıklaması!

Yeşil GYO'dan PES açıklaması!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Premium Emlak Sistemi adı verilen sistem içerisinde rolü ve yerini açıkladı...



Yeşil GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


30.01.2014 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında;


Şirketimiz'in Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik A.Ş. ile imzalamış olduğu Satış ve Pazarlama Sözleşmesi kapsamında Premium Emlak Sistemi (kısaca "PES") adı verilen sistem içerisinde rolü ve yeri hakkında yatırımcılarımıza yönelik detaylı bir açıklama yapılması kararı alınmıştır. Bu kapsamda oluşturulan açıklamamız aşağıdaki gibidir:


Öncelikle belirtmek isteriz ki; PES, Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik A.Ş. tarafından oluşturulup yürütülmekte olan ve Yeşil İnşaat Grubu projelerinde gayrimenkul sahibi olmak isteyenler için geliştirilmiş bir yatırım, satış ve pazarlama sistemidir. 


Şirketimiz, Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik A.Ş. ile imzalamış olduğu Satış ve Pazarlama Sözleşmesi çerçevesinde PES ile oluşturulan satış ve pazarlama enstrümanlarını kullanmaktadır. Ancak PES kapsamında yer alan taahhütlerin hiçbirine taraf değildir. Söz konusu kampanyalara ilişkin taahhütler yalnızca Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik A.Ş.'nin yükümlülüğü altındadır. Bu nedenlerle Şirketimiz'in PES kapsamında katlandığı hiçbir mali yükümlülük ve/veya taahhüt bulunmamaktadır. 


Her ne kadar 10.01.2014 tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklamamızda PES ile portföyümüzdeki gayrimenkullerin pazarlanmayacağı algısı ortaya çıkıyor olsa da; söz konusu açıklamamız ile kasıt, yukarıda belirtildiği üzere PES içerisindeki rolümüzün ve yerimizin yalnızca Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik A.Ş. tarafından oluşturulan satış ve pazarlama enstrümanlarının yine Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik A.Ş. ile imzalanan Satış ve Pazarlama Sözleşmesi çerçevesinde kullanılmasıdır.


Yatırımcılarımıza ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.




Geri Dön