26 / 04 / 2024

Yeşil İş 2015 8-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek!

Yeşil İş 2015 8-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek!

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, bu yıl da “Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Buluşması”nın çözüm ortağı oldu. 8-9 Ekim tarihlerinde Park Bosphorus Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek



Dünyanın lider kimya şirketi BASF, bu yıl da “Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Buluşması”nın çözüm ortağı oldu. 8-9 Ekim tarihlerinde Park Bosphorus Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek olan zirvede kamu sektörü, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ile akademisyenler, sürdürülebilir iş modellerini değerlendirecek, ilham veren fikirleri tartışacak.


Bu kapsamda 8 Ekim 2015, Perşembe günü Huffington Post Genel Yayın Yönetmeni Jo Confino'nun moderatörlüğünü üstleneceği zirvede “Değişimin Yeni Paradigmaları ve Kurumsal Sürdürülebilirlik” temalı CEO platformunda, BASF Türk Genel Müdürü Buğra Kavuncu konuşmacı olarak yer alacak.


Zirvede ayrıca BASF 150. Yıl Proje Ofisi İnovasyon Direktörü Christian Beil, “Açık İnovasyon ile Sürdürülebilirlik” oturumunda sunumunu gerçekleştirecek.


Yine sponsorluğunu BASF’nin üstlendiği, 9 Ekim 2015, Cuma günü gerçekleştirilecek olan “Sürdürülebilir Gıda Konferansı”nda ise BASF İnsan Beslenmesi Bölümü–Sürdürülebililik, Eko-verimlilik, İzlenebilirlik Girişimi Başkanı Christoph Gunther de bir konuşma yapacak.





Geri Dön